Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Οι αλλαγές που έγιναν στις ΗΠΑ με τη νομιμοποίηση της κάνναβης

Copy & Paste: http://legalit.gr
Η Φλόριντα φαίνεται να βοήθησε τον Donald J. Trump να εκλεγεί πρόεδρος αλλά την ίδια στιγμή η Φλόριντα ψήφισε για τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ιατρική χρήση. Η προεδρία Trump ήρθε μαζί με ένα ηχηρό μήνυμα για τη μεταρρύθμιση της κάνναβης σε όλη τη χώρα.
Σε τρεις ακόμα πολιτείες, η ιατρική κάνναβη είναι πλέον νόμιμη, δηλαδή πλεον κάποια μορφή της ιατρικής κάνναβης είναι νόμιμη σε 28 πολιτείες. Και από τις πέντε πολιτείες όπου οι ψηφοφόροι είχαν την ευκαιρία να νομιμοποιήσουν την ιατρική κάνναβη, η νομιμοποίηση κέρδισε μεγάλες νίκες στις τρεις μεγαλύτερες πολιτείες.
Στην Καλιφόρνια, την πολυπληθέστερη πολιτεία και μια απο τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης, το Prop 64 ψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά, και η νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση πέρασε άνετα.
Η νομιμοποίηση της κάνναβης έφτασε επίσης για πρώτη φορά στην Ανατολική Ακτή, καθώς οι ψηφοφόροι στη Μασαχουσέτη – όπου η ιατρική κάνναβη νομιμοποιήθηκε μόλις πριν από λίγα χρόνια – ενέκριναν την πρωτοβουλια νομιμοποίησης.
Η νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικη χρήση ψηφίστηκε επίσης στη Νεβάδα και στο Μέιν, αλλά δεν πέρασε στην Αριζόνα.
Μαζί με Φλόριντα, οι ψηφοφόροι στη Βόρεια Ντακότα και στο Αρκάνσας ψήφισαν επίσης να ξεκινήσουν προγράμματα ιατρικής κάνναβης.
https://cannabisnow.com/cannabis-legalization-cleans-house-polls/

Δεν υπάρχουν σχόλια: