Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

Δεν μας έφθαναν οι ...παρενοχλήσεις (δυστυχώς όχι σεξουαλικές) της ωραίας (του "ΕΡΩΤΑ") Μαίρης Ακριβοπούλου (ως πολιτεύτριας του ΠΑΣΟΚ) με SMS (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), τώρα υφιστάμεθα και ...παρενοχλήσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο!!! Μα, για όνομα!
Το πρώτο SMS έφθασε το βράδυ της Πέμπτης και έγραφε (με κεφαλαία, παρακαλώ): "ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 7 ΜΙΛΑΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ. ΘΕΛΩ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ. Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
Το δεύτερο SMS ήρθε απόψε και έγραφε (μα και πάλι με κεφαλαία, φυσικά): "ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ, ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"
Ήμαρτον Benny! Κατ' αρχήν γνωριζόμαστε; Τι οικειότητα είναι αυτή; Κατά δεύτερον ξέρεις αν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ ή όχι; Και κατά τρίτον (ακόμη και αν ψηφίζαμε) τι πίεση είναι αυτή, χριστιανέ μου; Σώνει και καλά να έρθουμε στο Παλαί Ντε Σπορ. Όπως είχαμε ενημερώσει και την κα Ακριβοπούλου ΕΔΩ: ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ήμαρτον, πια. Δεν ψηφίζουμε κανένα σε αυτή την παγκοσμίως πρωτότυπη και γελοία διαδικασία εκλογής προέδρου κόμματος.
Όσο για σένα Μαίρη, που δίνεις τους αριθμούς κινητών δεξιά κι αριστερά... Άααχ, τι θα σου κάνουμε...

1 σχόλιο:

μια αντανάκλαση είπε...

πες τα χρυσόστομε!
κι εγώ τα ίδια τραβάω με τα μηνύματα από τον Μπένι (ελέω Μαίρης).
κουράγιο, από βδομάδα θα απαλλαγούμε (μέχρι τις επόμενες εκλογές)