Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

"Μία πρώτη απάντηση στους ηγέτες της ΠΟΕΣΥ!" από την Π. Χριστοδουλίδου για "τα τερατώδη ψέματα"

Μία πρώτη απάντηση στους ηγέτες της ΠΟΕΣΥ!
22.07.2016               13.10 μ.μ

"Ύστερα από μακρά συζήτηση συμφωνήθηκε ομόφωνα να δοθούν στους μελετητές τα στοιχεία, με βάση το "έγγραφο της ΕΙΤΗΣΕΕ" και με την έγκριση του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, η οποία ήταν επίσης ομόφωνη."..
Το πιο μεγάλο ψέμα, που υπογράφεται στα χρονικά από συνδικαλιστές άνευ ντροπής!!! .

Από την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, που υπογράφουν πρόεδρος, γ.γ και ο κ.Γκανάς- - εκτός από τις "ύβρεις", κ.κ κολλητοί του Τάσου Πετρόπουλου, - λέτε και "τερατώδη" ψέματα. 

Οι ...αποκαλύψεις σας εξέθεσαν ενώπιον του κλάδου.
Και γράφετε, πως υπήρξε ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ
για το "έγγραφο-παραγγελιά" του κ. Π.Κυριακόπουλου για την σημερινή οικονομική αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης του ΕΔΟΕΑΠ!!!! 
Πότε αποφασίσαμε, κύριοι, και μάλιστα ομοφωνα για αυτό το έγγραφο Κυριακοπουλου, εμείς, οι 9, αιρετοί του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ;;;;;
Ποτέ!!!!
Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια.( υπάρχουν πρακτικά συνεδριάσεων μαγνητοφωνημένα και οι απαραίτητες αποδείξεις)...
Προσωπικά, με όλο το βάρος της ευθύνης, που ανέλαβα, με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εντιμότητα απέναντι σε 17.500 μετόχους του ΕΔΟΕΑΠ, αν πίστευα, έστω και λίγο, κ.κ. Κουμπιά και Σαββίδη, ότι ενδιαφέρεστε ειλικρινώς για την αυτοτέλεια του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και τα αποθεματικά του.... Ο,τι ενδιαφέρεστε ειλικρινώς για να διατηρήσει ο ΕΔΟΕΑΠ το αυτοδιοίκητο, να σωθεί και να μείνει ο ΕΔΟΕΑΠ, που όλους μας στηρίζει..
Ο ΕΔΟΕΑΠ, που γνωρίζουμε και έχουμε...Και όχι ένας "μεταλλαγμένος"...ΕΔΟΕΑΠ...
Αν πίστευα ότι δίνετε πραγματική μάχη να μπει το αγγελιόσημο στο διαδίκτυο....
Αν πίστευα, ότι λέτε, έστω και μιά φορά, αλήθεια, θα στήριζα φανατικά την στάση σας. 
Εχετε ροκανίσει, όμως, τζάμπα και βερεσέ, πάρα πολύ χρόνο, εσείς κ. πρόεδρε της ΠΟΕΣΥ, Δημήτρη Κουμπιά και ο γ.γ ....Έχετε 
αφήσει τον χρόνο - πολύ προτού ψηφιστεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο- να κυλήσει εις βάρος μας....
Έχετε πει πολλές, μισές αλήθειες ή ανακρίβειες, Eχετε ανταλλάξει απανωτά non paper με τον κ. Τάσο Πετρόπουλο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο... Και τίποτα απολύτως δεν κέρδισε ο κλάδος των ΜΜΕ!
Εξαιτίας όλων των πράξεων και παραλείψεων σας, κύριοι , ως πρόεδρος και ως γ.γ της Ομοσπονδίας, δεν δύναμαι να πιστέψω ό,τι και να πείτε. 
Αμφισβητώ τις προθέσεις σας. Και τις ενέργειές σας!
Και όταν εκδίδετε ανακοινώσεις για να εξυβρίσετε μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, εκλεγμένα από τα χιλιάδες μέλη της ΕΣΗΕΑ, για να γράψετε ψέματα και να παρουσιαστείτε, τάχα μου-τάχα μου και ως “θιγμένοι”, να έχετε μεριμνήσει, να έχει προηγουμένως συνεδριάσει και αποφασίσει, το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ....
Αναμένω από τον πρόεδρο του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ 
κ. ΤΑΤΣΗ να σας διαψεύσει επισήμως!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: