Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η "ειλικρινεια που σκοτωνει "...... τον ΕΔΟΕΑΠ

Copy & Paste: http://www.anapodos.com
Αυγ. 29, 2017
Αποκαλυπτικη για τις προθεσεις των εκπροσωπων της κυβερνησης και των ακολουθων τους συνδικαλιστων της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ ηταν η σημερινη συναντηση μεταξυ του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ και μελων των Δ.Σ. των Ενωσεων που απαρτιζουν τον ΕΔΟΕΑΠ.
Σε μια στιγμη ειλικρινειας που " σκοτωνει " ο προεδρος της ΕΠΗΕΑ Μ.Γκανας ζητησε να νομοθετησει πρωτα η κυβερνηση το σχεδιο Καπακου για ενα νεο ΕΔΟΕΑΠ και μετα να γινουν συνελευσεις για να αποφασισουν τα μελη μετοχοι αν θελουν να συνεχιστουν οι διαπραγματευσεις η να παμε σε απεργια .
Στο σημειο αυτο ακουστηκαν φωνες και καποιος ειπε , μα αν νομοθετησει η  κυβερνηση γιατι να παμε σε γενικες συνελευσεις? 
Στην κουβεντα οπου τα μελη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ χαρακτηριστηκαν απο τον προεδρο του ΕΔΟΕΑΠ ως τοποτηρητες , η προεδρος της ΕΣΗΕΑ ειπε οτι εκανε αρκετες κρυφες συναντησεις με εκπροσωπους της κυβερνησης και των καναλαρχων και οταν ο προεδρος της ΕΣΗΕΜ Θ  τη ρωτησε , γιατι δεν τα γνωριζουν αυτα οι αλλες Ενωσεις ? αυτη απαντησε ...μα για το καλο του ΕΔΟΕΑΠ ενδιαφερομαστε....
Απο τη συζητηση εγινε πλεον καθαρο οτι το παιχνιδι παιζεται αναμεσα σε Κουμπια - Σαββιδη - Αντωνιαδου - Γκανα αλλα και τον προεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Ν. Καρουτζο , στον οποιον εχουν υποσχεθει τη θεση του διευθυνοντος συμβουλου του επαγγελματικου ταμειου που θελουν να αντικαταστησει τον ΕΔΟΕΑΠ .
Στο αυριανο Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ θα ζητηθει να κατατεθει η νομικη προταση της κυριας Τσιπρα για επαγγελματικο ταμειο και θα μαθουμε επι τελους ποιος εδωσε εντολη να γινει αυτη η νομικη τεκμηριωση - προταση .
Συμφωνα με πληροφοριες ο προεδρος της ΕΣΗΕΜ Θ κος Καρρας ο οποιος θα παρισταται θα προτεινει να πανε στην ΔΕΘ και να προσπαθησουν να δουν τον Πρωθυπουργο κο Τσιπρα.
Η προταση αυτη θα μπορουσε και να ηταν θετικη εαν το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ειχε ηδη προκηρυξει απεργια διαρκειας σε ολα τα μεσα οπως αποφασισε η Γ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ της 4ης Ιουλιου.
Ο Αναποδος θα εχει αυριο εκτενες ρεπορταζ για αυτη τη συναντηση.
Μεντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: