Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Τατιάνα ...Παντελάκη μου, Τατιάνα ...Παντελή μου

Ο τίτλος της ανάρτησης -για όσους δεν κατάλαβαν- έχει να κάνει με παράφραση του γνωστού ρητού "Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου". Με την "λογική" και την ποινή που επιβάλει και στο σύζυγό της, για το ίδιο επαναλαμβανόμενο παράπτωμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ...ΜΟΝΟΝ), η ΕΣΗΕΑ "τιμωρεί" και την κα Τατιάνα Στεφανίδου.
Το Πρωτοβάθμιο Πεθαρχικό Συμβούλιο με την υπ' αριθμ. 21/2007 απόφασή του:
Με ψήφους 3 έναντι 2, επέβαλε την ποινή της προσωρινής διαγραφής 18 μηνών, επειδή παρουσιάζει από τηλεοράσεως την διαφήμιση της εταιρείας “Champion-Μαρινόπουλος-Carrefour”, διαφημίζοντας καρτοκινητή τηλεφωνία. Σύμφωνα με την απόφαση, «η εγκαλούμενη δεν πρότεινε μάρτυρες και δεν προσήλθε προς απολογία, ούτε απέστειλε προς το ΠΠΣ απολογητικό υπόμνημα», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «κατά προκλητικό τρόπο αγνοεί τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού και των Αρχών Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, που οφείλουν να τηρούν τα μέλη της Ένωσης. Παρότι έχει για το ίδιο παράπτωμα ελεγχθεί από το ΠΠΣ, επιμένει στην παραβατική αυτή συμπεριφορά της κατ εξακολούθηση και υποτροπή.
Ως εκ τούτου, κρίνει παμψηφεί την εγκαλούμενη συν. Τατιάνα Στεφανίδου πειθαρχικά ελεγκτέα, κατά το κατηγορητήριο»
.

Η δε απόφαση καταλήγει με την επισήμανση ότι «από την μειοψηφία ένα μέλος ψήφισε οριστική διαγραφή και το άλλο μέλος επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας.».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η περί ου ο λόγος κυρία δεν πρότεινε μάρτυρες και δεν προσήλθε προς απολογία, ούτε απέστειλε προς το ΠΠΣ απολογητικό υπόμνημα...

2 σχόλια:

mmexer είπε...

Κρίμα το κορίτσι... Κι άμα αρρωστήσει τώρα θα πρέπει να πληρώσει;;;;; Πω ρε πακέτο!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια;;; Μας πήραν χαμπάρι και στο ΣΤΑΡ;; Και τηλεφώνησε και η μητέρα της Ρούλας (μεγάλη η χάρη της);; Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση TV Political Watcher. Πιστεύω ότι από την δική σου αναδημοσίευση το βρήκαν. Στο δικό μου blog από που ως που θα έμπεναν;;

Ξέρεις που μπορώ να βρω online το Very Sorry?