Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε Η ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤ
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΩΝ  
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ  
0SOFI1Μια μεγάλη αντιμνημονιακή κοσμοπλημμύρα κατέκλυσε από νωρίς το απόγευμα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και η οποία συνεχώς γιγαντώνετο με νέα αγωνιστικά πλήθη να προσέρχονται στην πλατεία.  
Η παραδομένη νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπραέντρομη από την κοσμοσυρροή, βρήκε ευκαιρία και διάτρητο άλλοθι τους λεγόμενους ''αντιεξουσιαστές'' για να εξαπολύσει μια πρωτοφανή επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια στο ειρηνικό πλήθος και με σκοπό τη βίαιη διάλυση του.
00000SOFIΑπρόκλητα οι σιδερόφρακτες και πολυπληθέστατες διμοιρίες των ΜΑΤ, με αφορμή τους ''αναρχικούς'', άρχισαν να ρίχνουν στο ψαχνό μπροστά από τη Βουλή στο πλήθος των ειρηνικών διαδηλωτών στην κατάμεστη λεωφόρο Αμαλίας βροχή από δακρυγόνα και βόμβες κρότου λάμψης τόσο από τον αέρα όσο και στο έδαφος.  
Στόχος της βάρβαρης κυβερνητικής επιχείρησης βίας ήταν τα μεγάλα μπλοκ της ΛΑ,Ε, στα οποία έδινε το παρόν με συνθήματα ο Παναγ. Λαφαζάνης και όλα τα κεντρικά στελέχη της ΛΑ.Ε, αλλά και τα μπλοκ των άλλων οργανώσεων (ΑΝΤΑΡΣΥΑΕΠΑΜ κ.α) και φυσικά ο μεγάλος όγκος των πολιτών που είχε κατακλύσει το χώρο.
βροχή δακρυγόνων και βομβών που έπεφταν από τον αέρα και το έδαφος είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί και πολλές και αμφότεροι στις αγκαλιές συναγωνιστών τους να τους οδηγούν στα γύρω ξενοδοχεία και καφέ.  
Το εντυπωσιακό είναι ότι τα μπλοκ και το πλήθος των διαδηλωτών, παρά την ωμή αιματηρή και δολοφονική βίαδεν διαλύθηκεοπισθοχώρούσε συντεταγμένα και ανασυγκροτήθηκε.  
Τραυματίστηκε στο κεφάλι από δακρυγόνο η Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε και με βομβίδα ο Βασ. Μακρίδηςστέλεχος της ΛΑ.Ε που αιμόφυρτοι οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.  
Είχαμε, επίσης, ανεξακρίβωτο ακόμα αριθμό πολιτών, κυρίως νέων, που τραυματίστηκαν.
ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ  
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗ ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΚΡΙΔΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤ  
Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε εξέδωσε την παρακάτω δήλωση:  
παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα, τρομοκρατημένη από την οργισμένη ειρηνικήκοσμοπλημμύρα του Συντάγματος ,εξαπέλυσε τα ΜΑΤ σε μια πρωτοφανή σεβαρβαρότητα τρομοκρατική επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια σε ειρηνικούςδιαδηλωτές.  
Τα ΜΑΤ, χτυπώντας αδιάκριτα στο ψαχνό και εξαπολύοντας δακρυγόνα και βομβίδες στο ειρηνικό πλήθος, χτύπησαν με δακρυγόνο στο κεφάλι την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.  
Χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μακρίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέους της ΛΑ.Ε και πολλούς/ες άλλους/ες πολίτες αγωνιστές/τριες.  
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της βίας, η οποία επαναφέρει σκοτεινές εποχές και ζητάμε την άμεση παραίτηση της και την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος.  
Οι μέρες της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι μετρημένες, όπως είναι λίγα τα ψωμιά και του μνημονιακού μπλοκ.
---000_sofisyntagma---000_sofisyntagma1

Δεν υπάρχουν σχόλια: