Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Οι "Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι" για τον Γιώργο Γεωργιάδη (VIDEO)

Copy & Paste: fb Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι 4 ώρες
Ο Γιώργος Γεωργιάδης, συμπορεύτηκε με του ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ απο την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της παράταξης ως ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ και ως το τέλος της ζωής του. Ηταν μεγάλη η τιμή να είναι μαζί μας ένας συνάδελφος με το ήθος του, ένας άνθρωπος με την εντιμότητα και την καλοσύνη του. Ενας συνάδελφος που σε έκανε περήφανο για το επάγγελμα σου. Χαρακτηριστικά αυτής της ποιότητας τα λόγια του, για τη δημοσιογραφία και την δική του δουλειά, σ΄αυτή την εκδήλωση.
“Αυτή είναι η δουλειά μου!… Αυτή είναι η ζωή μου!… Το να μην ξέρεις πού θα βρεθείς αύριο και πότε θα επιστρέψεις, είναι σκληρό… Όμως και άλλα εκατό χρόνια να είχα μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα! Ζώντας το άγριο ένστικτο εκείνου που επιτίθεται, σε κάνει να γαληνεύεις όταν βρεθείς κοντά στον ανίσχυρο. Το να βλέπεις ανθρώπους να σκοτώνονται, σε κάνει ν’ αγαπάς τους ανθρώπους. Το να διαχειρίζεσαι μία είδηση κάτω από συνθήκες ζωής και θανάτου, σε κάνει πιο υπεύθυνο”
“Δεν έχω την εντύπωση ότι είδα στη ζωή μου πολλά. Άλλωστε, πιστεύω ότι όσο περισσότερα βλέπεις, όσο περισσότερο ταξιδεύεις, τόσο καταλαβαίνεις ότι δεν είδες τίποτα. Γιατί η κάθε εικόνα, η κάθε στιγμή αλλάζει, ανάλογα με τη διάθεση ή τον φόβο σου. Αλλάζει από το φως ή το σκοτάδι. Από την απουσία ή τον ίλιγγο. Το κάθε τι μοιάζει διαφορετικό. Σκοπός είναι να γίνεις καλύτερος άνθρωπος κι αυτό μόνο μ’ έναν τρόπο το καταφέρνεις: Να είσαι δίπλα στους άλλους συνεχώς. Να μπορείς να μιλήσεις αλλά να ξέρεις και ν’ ακούς. Να βλέπεις τον άλλον από ψηλά, μόνο όταν του δίνεις το χέρι για να σηκωθεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: