Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

ΜΠΡΑΒΟ στην Κύπρο! Με ΕΛΛΗΝΙΚΟ στίχο και μουσική στην EUROVISION.

Συγχαρητήρια στο "χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος", την Κύπρο μας, δηλαδή, που αποφάσισε να στείλει ένα ελληνικό τραγούδι στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ασχέτως με το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι το συγκεκριμένο τραγούδι, αποτελεί μια νίκη του ελληνισμού και όλων όσων υποστηρίζουν, τα τελευταία χρόνια, ότι η κάθε χώρα θα πρέπει να στέλνει τραγούδια που να εκφράζουν τις ρίζες και τον πολιτισμό της. Για να δούμε εμείς οι "όψιμοι" Ευρωπαίοι -Ελλαδίτες- τι τραγούδι (και με τι στίχο και μουσική) θα επιλέξουμε να μας εκπροσωπήσει φέτος... "Femme Fatale" ο τίτλος, λοιπόν και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ. Tο τραγούδι είναι σύνθεση του Νίκου Ευαγγέλου με ερμηνεύτρια την Ευδοκία Καδή. Πρόκειται για μια σύνθεση που ενθουσίασε το κυπριακό κοινό αφού το ΡΙΚ έλαβε συνολικά 6.279 κλήσεις, αριθμός εξαιρετικά ψηλός σε σχέση με τα τηλεφωνήματα που έγιναν για τα υπόλοιπα τραγούδια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕ? ΜΟΝΟ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ [Η ΜΠΑΓΛΑΜΑ WHATEVER]
ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ
[ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ JUNIOR-ΜΟΝΟ 3]
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ
ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΗΝ

Unknown είπε...

ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ, ΦΙΛΕ. ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ (ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ) ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΣΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ "ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ", ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΕΣΥ, ΒΕΒΑΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΟΠΩΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ? ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ?
ΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΛΕΡΙ ΜΗ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ [ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ] ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ
ΤΟ ''ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ'' ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ [ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ]
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ [Ε,ΜΑ]

mmexer είπε...

Καλά δεν περιμέναμε από τη Γιουροβίζιον να μας διδάξει τον πολιτισμό, αλλά είναι μια ωραία πρόταση το τραγούδι. Εναλλακτική. Και μακάρι να πάει καλά για να βάλει γυαλιά σε κάποιους που το παίζουν ειδήμονες!!!

Ανώνυμος είπε...

εδω ο κόσμος καίγεται....

Unknown είπε...

Ακριβώς,επειδή "ο κόσμος καίγεται", ή μάλλον κάποιοι τον έχουν κάψει ήδη, επί τούτου δεν έχουμε ασχοληθεί με το κάψιμο. Γιατί νοιώθουμε ΤΕΤΟΙΑ ΑΗΔΙΑ (επειδή, δυστυχώς, ανήκουμε στον ίδιο -ΜΜΕ- χώρο)που αδυνατούμε να μπόυμε κι εμείς στο παιγνίδι τους, ασχολούμενοι με αυτούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαμορφώνουμε άποψη για όλα και -όσο το δυνατόν- από περισσότερες πηγές, σωστές και λάθος. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε με το κάψιμο και, άρα, θα συμφωνήσουμε με το ρητό, συμπληρώνοντάς το, όμως: "Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται".

Ανώνυμος είπε...

σωστά το είπες,οπότε ας ασχοληθούμε με την παπαριά της κύπρου.

Ανώνυμος είπε...

και εσύ τι ξέρεις από μουνί!!!?