Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Τριμερής καναλαρχών, εργαζομένων και κυβέρνησης... για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας

Copy & Paste: http://zoornalistas.blogspot.gr
Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς και η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασιλη θα κανονίσουν άμεσα ραντεβού με τον Πρωθυπουργό ενώ πρότειναν και  τριμερή συνάντηση εργαζόμενων, κυβέρνησης και καναλαρχών  (παλαιών και νέων) προκειμένου να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να μην πέσει κανένα μαύρο.
Αυτά είπε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος ενημερώνοντας τους εργαζομένους που περίμεναν στο πεζοδρόμιο της Ηρώδου Αττικού, μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μαξίμου, ανάμεσα στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ κλπ) και τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης.
«Το πρώτο πράγμα που εξασφαλίσαμε, μετά από συζήτηση με τον Νίκο Παππά και την Ολγα Γεροβασίλη είναι άμεσα, μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να μην πέσει μαύρο και να.. διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας. Δεύτερον με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης θα γίνει τριμερής συνάντηση εργοδοτών (παλιών και νέων) - εργαζομένων και της Κυβέρνησης ούτως ώστε να μην πέσει μαύρο, να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας με συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Επίσης μετά από θέμα που έθεσε ο Παναγιώτης ο Καλφαγιάννης η ΕΡΤ θα εξετάσει την απορρόφηση ορισμένων ανέργων. Επαναλαμβάνω αυτά τα οποία συμφωνήσαμε και τα οποία μπορεί να μην γίνουν αποδεκτά, αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά λέμε τι συμφωνήσαμε μέσα όλα τα σωματεία. Η θέση της ΕΣΗΕΑ δεν αλλάζει, αγωνιζόμαστε για τον καθένα» είπε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Νικολόπουλος πρόεδρος ΕΣΗΕΑ. 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) Γιώργος Σκεπεντζάκης υπογράμμισε πως για τους εργαζόμενους του ΜEGA η Κυβέρνηση αναζητά νομική φόρμουλα προκειμένου να αποδεσμευτούν ορισμένα χρήματα από τους λογαριασμούς του καναλιού και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: