Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Χρυσή Αυγή… μόνο ναζί, τίποτα άλλο: Ένα αποκαλυπτικό βίντεο

Copy & Paste: http://tvxs.gr
Ένα ακόμη βίντεο από εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, που επιβεβαιώνει το ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης, έρχεται στη δημοσιότητα.
Το βίντεο, που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, συμπίπτει με τη διεξαγωγή της δίκης του δημάρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη. Η νεοναζιστική οργάνωση έκανε μήνυση σε βάρος του επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της, θεωρώντας πως είναι δημοκρατικό του καθήκον να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.
Το παρακάτω βίντεο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες για το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και το είδος των εκδηλώσεών της. Για τη Χρυσή Αυγή οι ναζί είναι «uber alles»… Ναζιστικοί χαιρετισμοί, σημαίες με τη σβάστικα, ναζιστικά τραγούδια και συνθήματα. Παρόντες στην ναζιστική συγκέντρωση ήταν όλη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιώργος Γερμενής, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), ο Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: