Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Οι δημοσιογράφοι της Αθήνας εξέλεξαν σοφά γιατί κατάλαβαν τι διακυβεύεται στον ΕΔΟΕΑΠ

Η πρώτη εκλεγείσα σε σταυρούς προτίμησης (644), Πόπη Χριστοδουλίδου, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το νέο δ.σ. του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης, στην είσοδο των γραφείων της ΕΣΗΕΑ, όπου διεξήχθη η ψηφοφορία.. 
Φανερά δικαιωμένη για τον αγώνα που έδωσε τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Γιάννη Αγγέλη -πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου και κυρίως του αδύναμου- για την σωτηρία του Οργανισμού.  Τόσο ως μέλος του δ.σ., όσο και ως πρόεδρος του Τμήματος Υγείας.  Κόντρα στα συμφέροντα, τη διαπλοκή και την δυσώδη λάσπη που της εκτόξευαν μέχρι πριν από λίγες ώρες οι γνωστές σειρήνες των σκανδάλων και του σημερινού οικονομικού αδιεξόδου του ΕΔΟΕΑΠ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους-μέλη της ΕΣΗΕΑ που εξελέγησαν και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
Στις φωτογραφίες την Πόπη Χριστοδουλίδου περιστοιχίζουν οι Γιώτα Τράμπαρη, Λάμπρος Παπαξενάκης, Άννα Μήτρου και Βασίλης Τζήμτσος.

ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
μέλος ΕΣΗΕΑ-μέτοχος ΕΔΟΕΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: