Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Π. Λαφαζάνης: Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Η ΝΔ

Ο Παν. Λαφαζάνης σχολιάζοντας την προσέλευση στις κάλπες της ΝΔ και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, έκανε την παρακάτω δήλωση:
''Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ Αλ. Τσίπρα, εφαρμόζοντας το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο και εκτελώντας συνεχή πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του τόπου και του λαού, αποδεικνύεται ο καλύτερος στρατολόγος της ΝΔ.
Οι πολίτες αυτήν την ώρα, στο όνομα των πολιτικών εγκλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να ξεχνούν τα σημεία και τέρατα των κυβερνήσεων της ΝΔ και τον σημερινό κατάπτυστο προσανατολισμό της υπέρ του τρίτου Μνημονίου κοινωνικής διάλυσης.
Μετά τις κάλπες στη ΝΔ, το αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ακόμα πιο έντονο και μπορεί να έρθει πιο κοντά μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και των μνημονιακών δορυφόρων τους, η οποία, όμως, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δώσει την χαριστική καταστροφική βολή στον τόπο.
Η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον, αν ο ελληνικό λαός δεν αποφασίσει να βάλει ταφόπετρα στον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, πριν ρημάξουν ολοσχερώς τη χώρα.
Ένα μεγάλο πολιτικό και λαϊκό μέτωπο αριστερών προοδευτικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, το οποίο προτείνει η ΛΑ.Ε, είναι σήμερα η μόνη λύση και διέξοδος''.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


21/12/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: