Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Μυστικές συναντήσεις για ΕΔΟΕΑΠ

Copy & Paste: http://www.typologies.gr 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΕΣΗΕΑ,  Ν.ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ, Γ.ΑΓΓΕΛΗ,Δ.ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ
Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Υπόψη Προέδρου κ. Μ Αντωνιάδου και ΓΓ κ. Σ. Καπάκου
29/09/2017
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες, ερήμην των μελών του ΔΣ, με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμφωνήθηκε κείμενο τροπολογίας για τον ΕΔΟΕΑΠ, το περιεχόμενο της οποίας είναι άγνωστο…
Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι η ρύθμιση για την οποία συμφωνήσατε « ανταποκρίνεται στο πλαίσιο της σύγκλισης των απόψεων των μερών κατά τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, όπως εξειδικεύεται με βάση την πρόταση της ΕΣΗΕΑ».
Προφανώς η κυβέρνηση αποδέχεται κάποια συμφωνία που, όπως λέει, έχετε κάνει με κάποιους εργοδότες, την οποία ο κλάδος αγνοεί αλλά και στις συνεδριάσεις του ΔΣ έχετε αρνηθεί ότι έχει γίνει. Οφείλετε λοιπόν να ενημερωθεί το ΔΣ και ο κλάδος για το περιεχόμενο της και για τη τύχη που του επιφυλάσσετε.
Πολύ περισσότερο όταν ό πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ κ. Μ. Γκανάς σε ραδιοφωνική συνέντευξη του , σήμερα το μεσημέρι, παραδέχτηκε ότι η λύση, που όλοι μαζί συμφωνήσατε, μπορεί και να μην είναι βιώσιμη.
Συνεπώς επειδή τα θέματα είναι πολύ σοβαρά , αφορούν την ζωή την περίθαλψη χιλιάδων ασφαλισμένων, τον ΕΔΟΕΑΠ και την περιουσία του, θεωρούμε ότι πρέπει αμέσως να κατατεθούν τα κείμενα της συμφωνίας που έχετε συνάψει και το κείμενο της τροπολογίας στο πρωτόκολλο, ώστε να ενημερωθούμε.
Στη συνεδρίαση του ΔΣ την Δευτέρα θα ήταν χρήσιμο να κληθούν να παρίστανται και τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Νανά Νταουντάκη Γιάννης Αγγέλης Δημήτρης Τσαλαπάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: