Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Νανά Νταουντάκη για ΕΔΟΕΑΠ: Θα υπερασπιστούμε τα ταμεία μας

Copy & Paste by  •  
νταουντάκηΗ Νανά Νταουντάκη, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, είναι η μόνη που αντέδρασε στο ρεπορτάζ της στήλης για την απόπειρα ενός νέου πραξικοπήματος στον ΕΔΟΕΑΠ. Δημοσιεύουμε την απάντηση της από το fb με την ευχή να αποδώσει η τακτική των 3 μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για τα όσα συμβαίνουν στο ταμείο μας.
<<Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με τον ΕΔΟΕΑΠ αλλά υπάρχει ένα σημείο που αδικεί την ΕΣΗΕΑ. Η προσκληση των συναδέλφων στο ΔΣ (που έγινε με δική μου πρόταση ύστερα απο ενημέρωση που είχα για όσα συμβαίνουν) ήταν ή άμεση αντίδραση του ΔΣ. Στη διάρκεια της συνεδρίασης ενημέρωθήκαμε από τους τρείς συναδέλφους ( οι άλλοι δύο στάθηκαν σε περίεργα διαδικαστικά θέματα για να μήν έρθουν!!) και τους ενημερώσαμε, κυρίως ο πρόεδρος που συμμετέχει στην τριμερή, για τα πραγματικά γεγονότα ώστε να μήν υπάρχει χώρος για σκόπιμη παραπληροφόρηση.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αλλά και μετά, έγιναν διάφορες τηλεφωνικές επαφές που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και καθιστούν σαφείς τίς θέσεις και τίς προθέσεις του Σωματείου μας. Το ότι δεν βγάζουμε ανακοινώσεις είναι συνειδητή επιλογή για συγκεκριμένους λόγους και, τουλάχιστον οι τρείς συνάδελφοι που κρατούν συνεπή στάση στην υπεράσπιση των Ταμείων μας και συνεργάζονται με το Σωματείο απο το οποίο προέρχονται, την γνωρίζουν.

Και θα συνεχίσουμε. Θα υπερασπιστούμε, με κάθε τρόπο τα ταμεία και τα σωματεία μας και θα πολεμήσουμε, επίσης με κάθε τρόπο, όσους σχεδιάζουν επαγγελματικά ταμεία (δηλαδή έξω άνεργοι, συνταξιούχοι, απλήρωτοι και πολλές ταχύτητες περίθαλψης για τους εναπομείναντες) όσους δουλεύουν για ασφαλιστικές και διαφημιστικές εταιρείες, όσους εξυπηρετούν εργοδοτικά και πολιτικά συμφέροντα!>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: