Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Κου Κλουξ Κλαν και Χρυσή Αυγή πανηγυρίζουν για τη νίκη Τραμπ

Copy & Paste: http://tvxs.gr/news
Με πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν η Κου Κλουξ Κλαν και η Χρυσή Αυγή τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Ντέιβιντ Ντιουκ ηγετικό μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης συνεχάρη τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και απέδωσε την επικράτησή του στην υποστήριξη των μελών της Κου Κλουξ Κλαν.  «Αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές βραδιές της ζωής μου. Μην έχετε αμφιβολία για αυτό, ο κόσμος μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκλογή του Τραμπ», έγραψε στο Twitter.
Με τον ίδιο ενθουσιασμό υποδέχτηκε τη νίκη του Τραμπ και η Χρυσή Αυγή, επιδιώκοντας να την εξαργυρώσει. Η νεοναζιστική οργάνωση σχολιάζοντας την επικράτηση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία έκανε λόγο για «νίκη ενάντια στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, στην παγκοσμιοποίηση και στη λαθρομετανάστευση και υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών και της εθνικής οικονομικής αυτάρκειας».
Συνεχίζοντας η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωση της αναφέρει πως «έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια αλλαγή, που θα συνεχιστεί με την επικράτηση των «εθνικιστών σε Γαλλία, Αυστρία και Ελλάδα». Υπενθυμίζεται πως η Χρυσή Αυγή έχει αποκλειστεί ακόμη και από τους Αυστριακούς εθνικιστές και τη Μαρίν Λεπέν ως νεοναζιστική οργάνωση.
Καταλήγοντας, αναφέρει: «Στην Ελλάδα θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου και μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: