Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Δύο χρόνια δίκη της Χρυσής Αυγής

Δείτε επίσης το βίντεο του JailGoldenDawn για τα δύο χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής:
Copy & Paste: http://info-war.gr
δίκη χρυσής αυγής
Δύο χρόνια ολοκληρώνονται σήμερα από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 20 Απριλίου του 2015. Η δίκη ξεκίνησε με χαμηλούς ρυθμούς και αραιές δικασίμους, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2016 διακόπηκε εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2016, και με την εν μέρει μεταφορά της δίκης στο Εφετείο, η δίκη έχει αποκαταστήσει ρυθμούς με περίπου δέκα δικασίμους τον μήνα.
Η εξέταση μαρτύρων κατηγορίας για τις τρεις συνεκδικαζόμενες υποθέσεις – ανθρωποκτονία Φύσσα, απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά Αιγύπτιων ψαράδων και συνδικαλιστών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ – έχει ολοκληρωθεί, με το δικαστήριο να εξετάζει πλέον συσχετισμένες δικογραφίες και μάρτυρες για την εγκληματική οργάνωση. Οι απολογίες των κατηγορουμένων και η έκδοση της απόφασης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν το 2018.
Από την ακροαματική διαδικασία, έχει ήδη προκύψει η πλήρης επιβεβαίωση του κατηγορητηρίου όχι μόνο όσον αφορά την τέλεση των επί μέρους κακουργηματικών πράξεων, αλλά και όσον αφορά την διάπραξή τους στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, υπό την εποπτεία, διεύθυνση και καθοδήγηση της ηγεσίας της.
Για τα πορίσματα της μέχρι σήμερα ακροαματικής διαδικασίας, προτείνουμε την ανάγνωση των ακόλουθων κειμένων:

Δεν υπάρχουν σχόλια: