Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Δικηγόρος Φιλιππάκη: Δεν συνελήφθη ο δημοσιογράφος

Copy & Paste: http://zoornalistas.blogspot.gr
Δεν υπάρχει σύλληψη του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη παρά τα όσα εγράφησαν στο Facebook του ίδιου του δημοσιογράφου. Αυτό δηλώνει ο δικηγόρος του, όπως και πηγές από τις αρμόδιες αρχές, μετά το μεταμεσονύχτιο θρίλερ και την εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτησή του Γ. Φιλιππάκη στο fb σχετικά με Παπαδήμο και Στουρνάρα (δείτε ΕΔΩ).
Εδικότερα ο Γιώργος Φιλιππάκης, μέσω του δικηγόρου του Γιάγκου Λαμπίρη, αρνείται ότι έγραψε ο ίδιος την δήλωσή αυτή («Μόλις με συνέλαβαν»), ενώ ταυτόχρονα τονίζεται ότι ο δημοσιογράφος δεν έχει ανάμειξη και στο ότι "κατέβηκε" η «επίμαχη» ανάρτηση για τον Γιάννη Στουρνάρα: «Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο.. 
FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει», είπε ο συνήγορός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: