Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ, ΠΟΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ-ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΗ: Διαγράφουν το αγγελιόσημο, λοβοτομούν την ενημέρωση, σκοτώνουν τον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ!!!

22-4-2016
Ανακοίνωση των Γιάννη Αγγέλη- Πόπης Χριστοδουλίδου, μελών του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. (Πρωτοβουλία για την Ανατροπή)
Διαγράφουν το αγγελιόσημο, λοβοτομούν την ενημέρωση, σκοτώνουν τον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ!!!
Συνάδελφοι από την στιγμή,  που θα  ψηφισθεί το εκτρωματικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο, καταργείται το αγγελιόσημο, ο μοναδικός ουσιαστικός και μη κρατικός πόρος χρηματοδότησης των Ταμείων. Δρομολογούνται αμέσως  εξελίξεις που ανατρέπουν κάθε κεκτημένο δικαίωμα του κλάδου σε ασφάλιση, υγεία, φάρμακο, περίθαλψη, πρόνοια, επικούρηση και σύνταξη
Αν το αντι-ασφαλιστικό έκτρωμα περάσει από την Βουλή δεν ξεχνάμε  ποτέ  ότι κάθε ψήφος θα έχει όνομα και υπογραφή.   
Υπογραφές που θα κάνουν πραγματικότητα έναν εφιάλτη για πάνω από δεκαοχτώ χιλιάδες ασφαλισμένους που χάνουν την πρόσβαση σε υγεία, επικούρηση και πρόνοια, με άμεση προοπτική απομείωσης και των κύριων συντάξεων.
Κανένας άλλος κλάδος εργαζόμενων στην διάρκεια αυτού του μνημονιακού εφιάλτη δεν επιχειρήθηκε να τσακιστεί σε τέτοια έκταση και με τέτοιο τρόπο,  όπως αυτός  που δοκιμάζεται σήμερα με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.
Για μήνες υπουργοί και παρα-υπουργοί της κυβέρνησης παραμυθιάζουν και αποκοιμίζουν τον κλάδο και τους «επιλεγμένους» συνομιλητές τους με υποσχέσεις και non paper, ενώ την ίδια στιγμή,  εξ αρχής κινούνται στις ράγες των κωδικοποιημένων απαιτήσεων των δανειστών και των απαιτήσεων των νέων βαρόνων των ΜΜΕ με άξονα την κατάργηση του αγγελιόσημου.
Όσοι δέχονταν να συνομιλούν μαζί τους και να «αγοράζουν» τις υποσχέσεις τους έχουν άμεση ευθύνη για ότι έγινε,  αλλά και για ότι θα ακολουθήσει.
Κυβέρνηση, εργοδότες και δανειστές στοχεύουν καθαρά στην διάλυση των ταμείων και μαζί τους των συνδικαλιστών οργανώσεων του κλάδου. Ετοιμάζονται για το μοίρασμα της νέας πίτας των ΜΜΕ και δεν διστάζουν να το επιχειρήσουν,  ρίχνοντας δεκαοχτώ χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου μαζί με τις οικογένειές τους στον αντι-ασφαλιστικό… Καιάδα.
Στο δρόμο χωρίς εργασία και χωρίς περίθαλψη-επικούρηση ρίχνουν , χωρίς ντροπή και τους 165 εργαζομένους του ΕΔΟΕΑΠ, διοικητικούς, νοσηλευτές-, νοσηλεύτριες, γιατρούς, φύλακες  και καθαρίστριες!  
Τώρα πλέον,  χωρίς κανένα περιθώριο για αυταπάτες πρέπει να δώσουμε ένα τέλος, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους  και τους συνταξιούχους. Έχουμε μπει , έτσι κι αλλιώς  σε ένα αγώνα χωρίς τέλος, ,  μέχρι την ανατροπή αυτού του εφιάλτη και όλων όσων στέκονται εμπόδιο στο να πάρουμε πίσω την ζωή μας.
Δεν αρκούν πλέον οι σπασμωδικές και καθυστερημένες αντιδράσεις, πρέπει να τους κάνουμε να μας φοβηθούν. Και μπορούμε.
Πρέπει να τους στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα: πως θα πέσουμε στο πεδίο της σκληρής μάχης  μέχρι κι ο τελευταίος από τις  δόλιες «σφαίρες» όσων «εγκληματούν εις βάρος

της ζωής και της ανάσας, αλλά κυρίως  εις βάρος των οικογενειών μας και των παιδιών μας, που βρίσκονται ΑΔΙΚΑ χωρίς γιατρό, περίθαλψη και πρόνοια.
Εις βάρος των σκληρά εργαζομένων, απλήρωτων και κακοπληρωμένων εν ενεργεία δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων…
Εις βάρος των δικών μας ταλαιπωρημένων και εξαθλιωμένων ανέργων, που «ματώνουν» κάθε μέρα….
Εις βάρος των απόμαχων του Τύπου, που δούλεψαν μια ζωή και τώρα, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επικούρηση βρίσκονται πεταμένοι στο δρόμο…
Και ΦΥΣΙΚΑ εις βάρος βαριά ασθενών, ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας, που πονούν και υποφέρουν, ανήμπορων να ζήσουν χωρίς περιθαλψη καθημερινή, χωρίς ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, χωρίς το φάρμακο τους και χωρίς την ζεστή «αγκαλιά» του ΕΔΟΕΑΠ!!!!
Κύριοι κυβερνώντες , τάχα αριστεροί, το στοίχημά σας έπρεπε να είναι,  να κάνετε όλα τα Ταμεία….ΕΔΟΕΑΠ…
Και όχι , να οδηγήσετε σε…λουκέτο, καταλεηλατώντας  το, , ένα Ταμείο- καμάρι για  όλους μας.
Μας χτυπάτε;  Και μάλιστα ύπουλα, άνανδρα εξ επαφής,,,,

Δεν θα σας περάσει.

Θα σας νικήσουμε!
Θα πάρετε πίσω  ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ το  αντι- ασφαλιστικό έκτρωμα , που φτιάξατε για όλο τον Ελληνικό λαό, υπηρετώντας ως γνήσιοι και υπάκουοι δούλοι τα ξένα αφεντικά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: