Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ουραγός και κατώτερη των περιστάσεων η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ!

Copy & Paste: http://www.freelancers.gr
Με προφανή πανικό καθώς αντιλήφθηκαν ότι η συντεχνιακή πολιτική που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια δεν πρόκειται να φέρει αποτέλεσμα, οι διοικούντες τον ΕΔΟΕΑΠ προσκαλούν Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία είχε ζητηθεί με περίπου 1000 υπογραφές που μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια του διήμερου των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ.
Ενώ όταν έμαθαν για τις υπογραφές προέβαλαν διάφορα διαδικαστικά εμπόδια και επέμεναν ότι υπάρχει η Τακτική Γενική Συνέλευση στις 4 Ιουλίου, τώρα «ξύπνησαν» και τα ξεπερνούν προσκαλώντας Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Ο λόγος είναι ότι προβλέπουν το φιάσκο της πολιτικής τους συνεννόησης με την κυβέρνηση και την εργοδοσία και με αργά αντανακλαστικά κάνουν απέλπιδα προσπάθεια να γλυτώσουν από το «κράξιμο».
Στο μεταξύ, αντί να έχουν κινητοποιήσει όταν έπρεπε και όπως έπρεπε τους μετόχους μέλη  του Οργανισμού, τότε που καταργείτο το αγγελιόσημο, παριστάνουν τώρα τους έτοιμους και αποφασισμένους για σύγκρουση με το καθεστώς: «λήψη απόφασης για μέτρα άσκησης πίεσης στην Κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετήσει υπέρ της βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ»!Τώρα ξύπνησαν!
Ενώ γνωρίζουν ότι μέσα στο καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να κινητοποιήσουν τον κόσμο που έχει φύγει για διακοπές, δεδομένου ότι η Τρίτη πρόσκληση για να δημιουργηθεί απαρτία και να γίνει η ΓΣ είναι για τις 18 Ιουλίου!
Π ρ ο ς
Tους Μετόχους – Μέλη του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Έκτακτης
  Γενικής Συνέλευσης
των Μετόχων – Μελών του Οργανισμού
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων – μελών του Οργανισμού που η σύγκλησή της προβλέπεται από τα άρθρα 15 και 25 ( παράγραφος 3 – εδάφιο γ ΄ ) του Καταστατικού.
Οι ημερομηνίες σύγκλησης της Συνέλευσης αυτής καθορίσθηκαν ως εξής, με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού:
Πρώτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Την 28η Ιουνίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων του  κτιρίου ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18 και Ηριδανού 5 - 1 ος όροφος) με το εξής θέμα  Ημερήσιας Διάταξης:
1. Λήψη απόφασης για μέτρα άσκησης πίεσης στην Κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετήσει υπέρ της βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ
Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία με παρόντες το 1/3 του αριθμού των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Δεύτερη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 10η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα,  την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης..
Η απαρτία επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/4 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
Τρίτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Αν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται εκ νέου την 18η Ιουλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 π.μ. στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC ( Αίθουσα “OLYMPIA” ) Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα ( Στύλοι του Ολυμπίου Διός ) και με το ίδιο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.
Η απαρτία στην τρίτη αυτή Έκτακτη Γενική Συνέλευση επιτυγχάνεται με την παρουσία του 1/10 των μετόχων-μελών του Οργανισμού.
  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.             H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ                             ΑΝΤΖΥ ΣΤΑΘΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: