Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Με τους απλήρωτους του ΕΔΟΕΑΠ τα έβαλε ο πρόεδρός του μέσω... fb!

ΥΠΟγράφει ο ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
(ένας από τους χιλιάδες εξοργισμένους 
απλήρωτους για 2ο μήνα
μέλη-μετόχους ΕΔΟΕΑΠ)
Αυτό που συμβαίνει για δεύτερο μήνα στον ΕΔΟΕΑΠ είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα αφού ούτε και σήμερα, για δεύτερο συνεχή μήνα, καταβλήθηκαν οι συντάξεις στους δικαιοδόχους δημοσιογράφους και διοικητικούς των ΜΜΕ.
Δεύτερος μήνας, λοιπόν, με ακόμη πιο άδειο το πορτοφόλι των χιλιάδων συνταξιούχων και με άμεσο τον κίνδυνο διακοπής παροχών υγείας-περίθαλψης για τους χιλιάδες εργαζομένους-ανέργους-συνταξιούχους στα ΜΜΕ και των οικογενειών τους.
Δεύτερος μήνας, όμως, που η ελευθερία του τύπου πλήττεται από τους ίδιους τους εκπροσώπους του όπου στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η απόκρυψη της ΕΙΔΗΣΗΣ που αφορά τους ίδιους από την υπόλοιπη κοινωνία. Για σκεφτείτε το... Δε στέλνει και κάποια μηνύματα; Για τι είδους δημοκρατία και ενημέρωση μιλάμε;
Ο αντίλογος είναι ότι "μα, πως θα περάσει μια τέτοια είδηση όταν τον μοναδικό πόρο επιβίωσής του, το αγγελιόσημο, που κατάργησε η κυβέρνηση τον χάρισε στους μηντιάρχες"; Πώς θα περάσει μια τέτοια είδηση όταν το εκλεγμένο από συναδέλφους του προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ "αποφασίζει και διατάσσει" για το κρίσιμο μέλλον του οργανισμού "πίσω από τις πλάτες" των ίδιων;
Χωρίς να τους ρωτά, ως μετόχους-μέλη ενός ΝΠΙΔ, για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων όπως η απόφαση για αίτηση λήψης δανείου με μία ψήφο αμφισβητούμενης νομιμότητας, για τις συναντήσεις εν κρυπτώ με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, ή με νομικίστικες ακροβασίες απόρριψης αιτήματος 900 και πλέον υπογραφών για λήψη αποφάσεων από τους ίδιους.
Κυρίως, δε, όταν αντί για κάθε κίνηση που γίνεται να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ ή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ο πρόεδρός του, Νίκος Καρούτζος και η συνοδοιπόρος του, Άντζυ Σταθάτου (ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου και γ.γ.) επιλέγουν τον προσωπικό τους λογαριασμό facebook για να ...τα βάλουν με τα ίδια τα θύματα των πολιτικών επιλογών τους. Τους ίδιους τους απλήρωτους συνταξιούχους που τους εξέλεξαν. Να ρίχνουν σε αυτούς τις ευθύνες και να τους ζητούν και τα ρέστα με το γνωστό ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος που τους διακρίνει, ρίχνοντας τη μπάλα στην εξέδρα και στοχοποιώντας μέλη του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ ως υπεύθυνα για την κατάντια του ΕΔΟΕΑΠ.
Μία λέξη μόνο: ΝΤΡΟΠΗ! 
Δείτε, αξιολογήστε και κρίνετε από σημερινές αναρτήσεις και απαντήσεις του "διδύμου" σε σχόλια απλήρωτων συναδέλφων:

Δεν υπάρχουν σχόλια: