Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: ΜΕΛΙΝΑ-"ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ" 10/3/1994-1ο Μέρος MEGA, ANT1

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ: Πέμπτη 10 Μαρτίου 1994 και όλοι οι δρόμοι της Αθήνας είναι πλημμυρισμένοι από ανθρώπους κάθε κοινωνικής τάξης και μόρφωσης, προκειμένου να συνοδεύσουν τη ΜΕΛΙΝΑ τους στην τελευταία της κατοικία στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Σύμφωνα με υπολογισμούς της Νομαρχίας Αθηνών ο κόσμος έφθασε το 1 εκατομμύριο!  
Εκατοντάδες και οι προσελεύσεις στην Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών των πολύ γνωστών προσώπων από όλους τους τομείς του κοινωνικού γίγνεσθαι. Η κηδεία της τελείται με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού, παρουσία σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας με επικεφαλής τον παιδικό φίλο της και πρωθυπουργό, Ανδρέα Παπανδρέου.
Τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ τόσο με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όσο και με όλα τα σημεία που ακολούθησε η πομπή.  Αυτά τα πλάνα της "ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" από το MEGA CHANNEL και τον ANT1 TV  εκείνη την ημέρα (διάρκειας 2 ωρών στο Μέρος 1ο), παρουσιάζονται σε περιγραφή πολύ γνωστών προσώπων της ελληνικής δημοσιογραφίας (ίσως, αγνώριστα σήμερα).  Από το studio του ΑΝΤ1 ο θεατρικός συγγραφέας (και της "Στέλλας") και φίλος της Μελίνας, ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ, θυμάται και σχολιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: