Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Παμποντιακή Ομοσπονδία: Ο άνθρωπος που οδηγείται στα δικαστήρια προσπάθησε να προστατέψει τον Κουμουτσάκο

Copy & Pastehttp://www.poe.org.gr
ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ.ΝΙΚΗΣ 1, ΤΚ:54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ:2313 054737
e-mail:info@poe.org.gr
Θεσσαλονίκη, 7-11-2015
Αρ.Πρ.:7290

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            
      Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όποιον χώρο και αν προέρχεται. Δεν μας επιτρέπεται, ενώ διεκδικούμε την αναγνώριση της Γενοκτονίας, ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, να επιτρέπουμε τέτοιες πράξεις βίας, σαν αυτές που έλαβαν χώρα εχθές στην πλατεία Συντάγματος. Στηριζόμαστε στο δίκαιο και τον ανθρωπισμό. Η βία δεν χωρά στις διεκδικήσεις μας. Αποκλείεται άνθρωπος από τον οργανωμένο Ποντιακό χώρο να προβεί στις χθεσινές καταδικαστέες πράξεις βίας προς το πρόσωπο του κ. Κουμουτσάκου, τις οποίες πλήρως αποδοκιμάζουμε και καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή.
      Το συμβάν αυτό αποτελεί ξεκάθαρη προβοκάτσια ενάντια στο δίκαια αιτήματα μας, για τα οποία δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε. Ενδεικτικό του μεγέθους της προβοκάτσιας και της προσπάθειας της πολιτικής  εκμετάλλευσης του αγώνα που καταβάλει ο Ποντιακός Ελληνισμός για τα δίκαια του, είναι το γεγονός ότι ενώ απεικονίζονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των αχρείων εγκληματιών που προέβησαν στην απαράδεκτη και προβοκατόρικη επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο μόνος άνθρωπος που αυτή τη στιγμή κρατείται στην Γ.Α.Δ.Α. και οδηγείται στα δικαστήρια είναι εκείνος, που προσπάθησε να προστατέψει το θύμα και να το φυγαδεύσει από τη βάρβαρη επίθεση. Ο συλληφθής, είναι άσχετος με τα εγκληματικά στοιχεία που οργάνωσαν το προβοκατόρικο χτύπημα και μέλος της νεολαίας μας.
      Δηλώνουμε πως βρισκόμαστε στο πλευρό του. Βεβαιώνουμε την αθωότητα του και θα αγωνιστούμε για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του, η οποία δολίως επιχειρείται να σπιλωθεί τις τελευταίες ώρες. Ευελπιστούμε, πως και ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος θα αποτρέψει ο σωτήρας του να αποτελέσει εξιλαστήριο θύμα των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                                         Η Γενική Γραμματέας


Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης                                         Γεωργία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: