Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Δημοψήφισμα για τον Πειραιά ζητά ο Λαφαζάνης

Copy & Paste: http://www.thepressproject.gr
Δημοψήφισμα σε όλη την περιφερειακή ζώνη του Πειραιά για την πώληση του λιμανιού του Πειραιά με θέση να αποδοκιμαστεί, ζητεί ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας κατηγορεί την κυβέρνηση πως εκτελεί συμβόλαιο προς την COSCO για την εκχώρηση του λιμανιού του Πειραιά, ήδη συμφωνημένο.
«Η πώληση του λιμανιού του Πειραιά δεν θα περάσει και θα σαρωθεί, μαζί με την κυβέρνηση, από το λαϊκό κύμα της αντίδρασης, ενώ όσοι την επιχειρήσουν θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά» αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Λαζαφάνης, ενώ παράλληλα ζητά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην περιοχή. 
Συνεχίζει στη δήλωσή του πως «η κυβέρνηση προχωρά ερήμην των Πειραιωτών και του ελληνικού λαού στο ξεπούλημα της πύλης της χώρας, που αντιπροσωπεύει το λιμάνι του Πειραιά». «Είναι αδιανόητο και πρωτοφανές» προσθέτει, «να μην ανακοινώνει το ΤΑΙΠΕΔ πόσες προσφορές κατατέθηκαν για την αγορά του ΟΛΠ, γεγονός που φανερώνει ότι προωθούνται σκοτεινές και σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις παρασκηνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: