Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Λαφαζάνης: Με τη συμφωνία ακυρώνεται ο ρόλος της Βουλής. Επίθεση στην κυβέρνηση

Copy & Paste: http://news.in.gr
Λαφαζάνης: Με τη συμφωνία ακυρώνεται ο ρόλος της Βουλής
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και μέλη της ΛΑΕ
στις συγκεντρώσεις της Κυριακής

(Φωτογραφία: Icon Photopress)
Αθήνα
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης της Λαϊκής Ενότητας με αφορμή τα όσα έγιναν στο Eurogroup. «Με Προεδρικό Διάταγμα θα μπορεί να περικόπτονται αυτόματα, ερήμην και της Βουλής, ακόμα και της κυβέρνησης, μισθοί, συντάξεις ή και να επιβάλλονται φόροι» υποστήριξε
«Η κυβέρνηση συμφώνησε στο άτυπο γραφειοκρατικό παραμάγαζο του Σόιμπλε, που το αποκαλούν Eurogroup, ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει κούρεμα του χρέους και ότι με Προεδρικό Διάταγμα θα μπορεί να περικόπτονται αυτόματα, ερήμην και της Βουλής, ακόμα και της κυβέρνησης, μισθοί, συντάξεις ή και να επιβάλλονται φόροι.
» Τώρα ακυρώνεται η Βουλή η οποία μέχρι πρότινος είχε έναν διεκπεραιωτικό ρόλο για τις εντολές τής τρόικα και του κουαρτέτου.
» Τέτοιες εξευτελιστικές, αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις δεν έχουν εφαρμοσθεί ούτε στη χειρότερη αποικία και μόνο στρατός κατοχής θα μπορούσε να επιβάλει στη χώρα» είπε.
Εξάλλου, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η ΛΑΕ καταθέτει μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά των αστυνομικών δυνάμεων που ήταν στο Σύνταγμα, στις διαδηλώσεις της Κυριακής, αλλά και κατά του ίδιου του αναπληρωτή υπουργού Ν.Τόσκα.
«Διότι την πολιτική διεύθυνση -για να μην πω και την επιχειρησιακή, διότι γνωρίζω πώς γίνονται αυτές οι επιχειρήσεις- την είχε ο ίδιος ο κ. Τόσκας» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: