Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

"Γνώριμη" στα ΜΜΕ η γυναίκα που διέκοψε τον Τσίπρα - Έχει κάψει σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ συγκρούστηκε στην TV και με τον Βρούτση (φωτο-βίντεο)

Copy & Paste: http://www.koutipandoras.gr
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και συγκεκριμένα τη στιγμή που αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, μία γυναίκα που παρακολουθούσε τη διαδικασία διέκοψε τον πρωθυπουργό.
Η παρέμβαση αυτή προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς, ενώ ο Πρωθυπουργός είπε: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα, και αυτά».
Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του χθεσινού επεισοδίου
Το όνομά της είναι Αυγή Βουτσινά και τα Μέσα έχουν δημοσιοποιήσει και στο παρελθόν διαμαρτυρίες που έχει πραγματοποιήσει.
Στις 13 του περασμένου Ιουλίου, όταν στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν ομοσπονδίες εργαζομένων, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την επίτευξη της συμφωνίας με τους εταίρους, που σηματοδοτούσε τη συνέχιση των μνημονίων.
Η ίδια γυναίκα είχε τραβήξει και τότε τα φλας των φωτογράφων, όταν έκαψε έξω από τη Βουλή μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συγκεκριμένος τρόπος διαμαρτυρίας είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε κάποιους από τους διαδηλωτές.
«Με πρόδωσε ο Τσίπρας. Με απογοήτευσε», έλεγε καθώς έκαιγε τη σημαία.
Όμως από τη φωτιά άρπαξαν και κάποιοι θάμνοι στον περίβολο της Βουλής. Ωστόσο, η φωτιά σβήστηκε αμέσως.
Η Αυγή Βουτσινά το 2013 ήταν στο κοινό της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό» με καλεσμένο τον Γιάννη Βρούτση, όταν η ίδια είχε δημιουργήσει και πάλι αίσθηση με την τοποθέτηση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: