Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Στις ΗΠΑ: αστυνομικός σκοτώνει ανυπεράσπιστο κατοικίδιο σκύλο. ΖΩΟ! (video-φωτο)

Τρεις φορές πυροβόλησε τον σκύλο της οικογένειας, ένας αστυνομικός που επισκέφτηκε το σπίτι για έλεγχο ρουτίνας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου, ο αστυνομικός τους χτύπησε την πόρτα την περασμένη Τρίτη το πρωί, ανοίγοντας την πόρτα ο σκύλος βγήκε έξω και ο αστυνομικός τον πυροβόλησε τρεις φορές. Ο σκύλος προσθέτει η ιδιοκτήτριά του, δεν ήταν επιθετικός, ούτε καν γαύγιζε, αλλά ο αστυνομικός χωρίς να εξετάσει άλλες εναλλακτικές αμέσως πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο.
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, λένε ότι ποτέ δεν είχαν προβλήματα με την αστυνομία και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο αστυνομικός σκότωσε το αγαπημένο τους σκυλί, επειδή απλά έτρεξε έξω όταν άνοιξε η πόρτα.
Πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε ο αστυνομικός πυροβόλησε λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου
Η αστυνομία της Φλόριντα, όπου συνέβη το περιστατικό υπερασπίστηκε την ενέργεια του αστυνομικού. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κρίνουμε εκ των υστέρων τις καταστάσεις. Πρέπει να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παίρνουμε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έτσι, ο αστυνομικός έπρεπε να πάρει την απόφαση με βάση τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή του» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: