Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τραγωδία στην Αττική Οδό. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ Π. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΖΙΠ

Copy & Paste: http://www.zougla.gr Ρεπορτάζ: Χρήστος Καράμπελας
Τραγωδία στην Αττική ΟδόΤραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 14.55 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της εξόδου 10 (Λεωφόρος Ηρακλείου). Ένα τζιπ Porsche Cayenne, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ο οδηγός του.
Το ενδεχόμενο ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος να είναι ο απανθρακωμένος οδηγός μέσα σε μια Porsche Cayenne εξετάζουν οι Αρχές
Λόγω του δυστυχήματος προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (εννέα άνδρες με τρία οχήματα) και της Αστυνομίας. 
Ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε από τη φωτιά, με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή η ταυτοποίηση της σορού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς ο οδηγός του αυτοκίνητου να είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος που πρόσφατα είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, καθώς είχε συλληφθεί με δύο δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών κατά ΔΕΚΟ.
Το αμάξι ανήκε στη σύζυγό του και το οδηγούσε εκείνος. Μάλιστα, η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος και σύζυγο του εκδότη και εκείνη επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό της και τις τελευταίες ημέρες το είχε παραχωρήσει στον σύζυγό της. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού φαίνεται το όχημα να σταματά αρχικά στην αριστερή λωρίδα και στη συνέχεια να φλέγεται. 
Το αμάξι κινούνταν με υγραέριο και για αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες τόσο γρήγορα. 
Δείτε φωτογραφίες του zougla.gr από το σημείο:
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, 17:11

Δεν υπάρχουν σχόλια: