Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ: Τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ στον ΕΔΟΕΑΠ, αλήθεια;

Κάποιοι στον ΕΔΟΕΑΠ  ή είναι άσχετοι και ανίκανοι ή έχουν βαλθεί να κάνουν τη ζωή των ασθενών-ασφαλισμένων του αβίωτη.
Γιατροί και διοίκηση απαιτούν επανειλημμένως από ασθενείς με χρόνιες, ανίατες και ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ να προσκομίζουν κάθε φορά Ιατρική Γνωμάτευση ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ σχετικά με τη διάρκεια της θεραπείας για την έκδοση τρίμηνης συνταγής σχετικά με την πάθησή τους.  Όταν, μάλιστα, πρόκειται και για φάρμακα"ΟΡΦΑΝΑ".
Φθάνοντας, μάλιστα, σε άρνηση έκδοσης συνταγών και σε απαράδεκτες και απαξιωτικές συμπεριφορές έναντι ασθενών-ΑΜΕΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ, τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ;
Τι σημαίνει ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ και "ΟΡΦΑΝΟ" φάρμακο;
Ψάξτε τους νόμους και το Internet και μάθετε, ΑΛΛΑ ΠΑΨΤΕ να ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ τους αδύναμους ασθενείς, με ανύπαρκτες και αστήρικτες ντιρεκτίβες σχετικά με την έκδοση μιας ιατρικής συνταγής.
ΟΥΤΕ στον ΕΟΠΥΥ δεν υποβάλουν τον ασθενή σε τέτοια ταλαιπωρία ΕΛΕΟΣ.
Για τα περαιτέρω, δε, έχει ενημερωθεί ήδη η Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων και οι όποιοι άλλοι αρμόδιοι, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που δημιουργούν κάποιοι ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ στον ΕΔΟΕΑΠ κρεμώντας, μάλιστα, τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ στα μανταλάκια ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ανακοινώσεων ελεγχόμενων πρώην προέδρων, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ φιλία με υποψήφιους και κατατάσσοντάς τους σε παρατάξεις, μέσω των οποίων ...λαμβάνουν φάρμακα υψηλού κόστους!!!
ΕΛΕΟΣ! Όπως καταλαβαίνετε, η υπόθεση με αφορά προσωπικά και λυπάμαι που αναγκάζομαι να την δημοσιοποιήσω με αυτό τον τρόπο και ειδικά όταν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα.
ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
δημοσιογράφος
μέλος ΕΣΗΕΑ, μέτοχος ΕΔΟΕΑΠ (5635)

Δεν υπάρχουν σχόλια: