Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τα προβλήματα του δημοσιογραφικού κλάδου, η ΕΡΤ και μια οφειλόμενη επανόρθωση

Οφείλω μια δημόσια αποκατάσταση σε ό,τι αφορά την ΕΡΤ και το σχόλιό μου με τίτλο Η "δημοσιογραφία" της ..."δεύτερης φοράς αριστεράς" και της ΕΡΤ.
Όπως επισημαίνει (και με διορθώνει είναι η αλήθεια) ο καλός συνάδελφος, Νάσος Μπράτσος, στην ανάρτησή του με τίτλο "Ο ακτιβισμός κάνει καλό στην Υγεία - Το πολύ διαδίκτυο βλάπτει", η είδηση με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το ασφαλιστικό ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα: http://www.ert.gr/me-to-asfalistiko-telionoun-ke-tous-dimosiografous-katangelli-i-esiea/.
Αποδεχόμενος την διόρθωση και επανόρθωση, όχι όμως και την περίεργα σκληρή κριτική των σχολίων που ακολουθούν, επιμένω ότι θα έπρεπε να έχει γίνει κάποια
δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου και τα ταμεία μας, ώστε να ενημερωθεί (επιτέλους) ο πολίτης ΚΑΙ για αυτό τον κλάδο εργαζομένων. 
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΕΡΤ και των συναδέλφων που εργάζονται εκεί, νομίζω, ότι είναι.
Τέλος και σε ό,τι αφορά την ΕΡΤ που όλοι όσοι αγαπήσαμε, μεγαλώσαμε μαζί της, δουλέψαμε σε αυτήν και ο καθένας από το μετερίζι του αγωνιστήκαμε (νομίζω, ε;) για μια άλλη ΕΡΤ ανοιχτή στην κοινωνία και τους εκπροσώπους της και όχι "νεκρανάσταση" του γνωστού φερέφωνου της εκτελεστικής (δεξιάς ή "αριστερής") εξουσίας.
ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: