Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ασφάλιστρα ...ανέργου κατέβαλε στον ΕΔΟΕΑΠ γνωστός τηλεδημοσιογράφος- ιδοκτήτης ΜΜΕ. Αληθεύει;

Αρχίζουν να λύνονται μία-μία οι απορίες για την σημερινή κατάντια του ασφαλιστικού οργανισμού των δημοσιογράφων.
Τώρα, που κάποιοι εκ των έσω ολοκληρώνουν το σχέδιο κατεδάφισης του ΕΔΟΕΑΠ και άρχισαν να ελέγχονται τα οικονομικά στοιχεία του, έφθασε στα αυτιά μας η πληροφορία ότι γνωστός άνκορ μαν και επικεφαλής ειδησεογραφικού ιστοτόπου είχε καταφέρει να είναι ασφαλισμένος ...πληρώνοντας εισφορές ως ΑΝΕΡΓΟΣ. Δηλαδή, καταβάλλοντας τα μισά ασφάλιστρα από αυτά που καταβάλει ένας εργαζόμενος δημοσιογράφος-ασφαλισμένος στον ΕΔΟΕΑΠ.
Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, δεν χάνει με κάθε ευκαιρία να βάλει εναντίον της ΕΣΗΕΑ και με εισαγγελικό ύφος να την χαρακτηρίζει ..."αφερέγγυο σωματείο". Ξεχνώντας, ίσως, ότι εάν δεν είχε την ιδιότητα του μέλους της δεν θα είχε ασφαλιστεί ποτέ στον Οργανισμό που ο ίδιος έκλεβε.
Και όλα αυτά επί των πεπραγμένων της γνωστής σε όλους ως διεφθαρμένης πρώην διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ.
Βέβαια θα μου πείτε ότι άλλοι μεγαλόσχημοι νοσηλεύονταν ΔΩΡΕΑΝ (δηλαδή με τα δικά μας χρήματα) στο "Ερρίκος Ντυνάν".  Αυτά και άλλα παρόμοια, όμως, δεν μπορεί να "ξεπλένουν" συνεχώς τους υπευθύνους, ειδικά όταν οι επικουρικές συντάξεις και οι υπόλοιπες τρέχουσες ανάγκες του ΕΔΟΕΑΠ καλύφθηκαν με ένα, ακόμη, "σπάσιμο" των τελευταίων ομολόγων του.
Εάν αληθεύει -βεβαίως- η πληροφορία αρμόδια να απαντήσει (όπως και να δημοσιοποιήσει το όνομα του εν λόγω και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων) είναι η διοίκηση του ασφαλιστικού Οργανισμού των δημοσιογράφων.   
Λ.Θ.Π.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ανόητος αχάριστος και ανευθυνος. Επιπλέον και ανήθικος λασπολόγος γιατί γνωρίζεις καλά ότι η ....διεφθαρμένη πρώην διοίκηση έκανε την ΠΡΏΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΚΛΆΔΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΉ ΆΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΣΕ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΕΠΗΕΑ ΌΛΑ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΤΩΝ ΆΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΈΡΓΩΝ ΜΑΪΜΟΎ στους οποιους συμπεριλαμβανεσαι κάνοντας χρήση όλων των υπηρεσιών υγείας με 24 ευρώ το μήνα όπως και άλλοι συνάδελφοι μας.Δεν γνωρίζω για ποιον μιλάς αλλά η Διοίκηση Σομπολου Καρούτζου Χριστοδουλίδου και η Διοίκηση Τάτση Καρούτζου Σταθατου έχουν εδώ και 4 χρόνια από τη Διοίκηση Σπανοπούλου Δεμερτζή Τσουτσια όλα τα σχετικά στοιχεία και δεν έπραξαν το νόμιμο καο αυτονόητο. Μην προκαλείς λοιπόν με βρώμικες αόριστιες
Ελένη Σπανοπούλου
Πρώην Πρόεδρος ΕΔΟΕΑΠ