Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Την ελευθεροτυπία στο «απόσπασμα» στήνει ο Αχιλλέας Μπέος. Συνεχίζει να βρίζει και να συκοφαντεί, ενώ αποφεύγει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Με τα μελανότερα γράμματα για την ελευθεροτυπία των ΜΜΕ της πόλης του Βόλου θα γραφτούν όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν χθες, μέσα και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, με αφορμή την εκδίκαση υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμησης μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον σε αργία Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Θεσσαλία» Κατερίνα Τασσοπούλου.
Το τοξικό κλίμα που έχει δημιουργήσει από την ανάληψη των καθηκόντων του ο Αχιλλέας Μπέος με υβριστικές και συκοφαντικές δηλώσεις κατά πολιτικών του αντιπάλων, δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών, δικηγόρων κ.α. εξελίσσεται σε «γάγγραινα» για την πόλη, αποκόπτοντάς την από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και στα οποία θα έπρεπε να αφιερώνει χρόνο η Δημοτική Αρχή. Αντ’ αυτού ο εν αργία δήμαρχος σύρεται διαρκώς στα δικαστήρια, με αφορμή καταγγελίες για παρανομίες της δημοτικής αρχής, τις οποίες διερευνά η δικαιοσύνη ή για υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμησης πολιτών και δημοσιογράφων. Μαζί του βέβαια σέρνει ως «συνταγματάρχης» το «τάγμα» των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων οι οποίοι με ζέση τον υπερασπίζονται με την παρουσία τους σε κάθε υπόθεση που προκύπτει.
Το χρονικό
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ http://magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: