Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Γενική Συνέλευση ΕΣΗΕΜ-Θ για… λίγους «έχοντες» την Πέμπτη 26/5 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Copy & Paste: http://www.asyntaxtostypos.org
ekloges2009
Πόσα «ταμιακώς τακτοποιημένα μέλη» της ΕΣΗΕΜ-Θ υπάρχουν στο σημερινό βομβαρδισμένο και αποψιλωμένο εργασιακό τοπίο; Κι όμως: η διοικητική ομάδα του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ φροντίζει και πάλι να υπενθυμίσει τυπολατρικά με ανακοίνωσή της και βάσει της συστημικής γραφειοκρατικής της λειτουργίας, ότι, «σύμφωνα με τo Καταστατικό της ΕΣΗΕΜ-Θ, απαρτία στην αυριανή Γενική Συνέλευση υπάρχει με όσα ταμιακώς τακτοποιημένα μέλη προσέλθουν». Η «διευκόλυνση» δε που ισχυρίζεται ότι προσφέρει σε μέλη που χρωστούν παλαιότερες συνδρομές είναι να τους επιτρέψει να δώσουν 20 ευρώ και τα… υπόλοιπα να τα χρωστούν στην Ένωση και να… αφαιρεθούν από τα βοηθήματα των… Χριστουγέννων σε άπορους και άνεργους συναδέλφους μας! Για πολλοστή φορά δε, ΔΕΝ κηρύσσεται και πάλι στάση εργασίας προκειμένου να μπορέσουν απρόσκοπτα να συμμετάσχουν όσοι εργαζόμενοι συνάδελφοι το επιθυμούν στη Συνέλευση!
Όσο για την… «ανυπόμονη» κάλπη, αυτή αναμένεται να ανοίξει για ακόμη μία φορά πριν την ώρα της διότι συγκεκριμένοι «ψηφοφόροι της επαρχίας» θα έρθουν να ρίξουν το «κουκί» και να φύγουν εσπευσμένα διότι θα έχουν αφήσει πολλές εκκρεμότητες να διεκπεραιώσουν, όπως άλλωστε σε κάθε Συνέλευση ή Εκλογές κάθε… 2 χρόνια, εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα!
Τα ίδια θα ισχύσουν και για τη συμμετοχή των συναδέλφων-μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και εκπροσώπων στα διάφορα όργανα στις 2 Ιούνη!
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, προτείνουμε η κάλπη να ανοίξει με το… «καλημέρα» σας. Έτσι, για να μην το πολυπαιδεύουμε…
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ στη συνέχεια…
AΝAKOIΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Συνέρχεται αύριο, 26 Μαΐου 2016, στις 10.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Δημαρχιακό Μέγαρο), η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, με τα ακόλουθα θέματα:
1. Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου
2. Απολογισμός χρήσης 2015. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ψηφοφορία για έγκριση και απαλλαγή από κάθε ευθύνη.
3. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων 2016.
4. Εξουσιοδότηση για τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με τη ΔΕΠΘΕ, τις Ενώσεις Ιδιοκτητών Ρ/Τ Μέσων Μακεδονίας-Θράκης, την Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων καθώς και με οποιονδήποτε άλλον εργοδότη.
5. Εξουσιοδότηση για την κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργιών.
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με τo Καταστατικό της ΕΣΗΕΜ-Θ, απαρτία στην αυριανή Γενική Συνέλευση υπάρχει με όσα ταμιακώς τακτοποιημένα μέλη προσέλθουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: