Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Χατζηνικολάου και Λυγερός συμφωνούν δημόσια με τις απόψεις της Δέσποινας Κουτσούμπα ... και μας στέλνουν αδιάβαστους (Βίντεο)

Copy & Paste: http://tsak-giorgis.blogspot.gr
Απόλαυση η χθεσινή παρουσία της Δέσποινας Κουτσούμπα στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Και αυτό δεν το εκτιμούμε για την σφοδρή αντιπαράθεση που είχε με τους εκπροσώπους των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ και τις "τάπες" που πρόσφερε σε Χρυσοβελόνη και Φάμελλο. Αυτό σε ένα βαθμό ήταν αναμενόμενο. Άλλωστε το να αποστομώνεις εκπροσώπους της άθλιας συγκυβέρνησης είναι πιο εύκολο απ' το να κλέψεις εκκλησία.
Ούτε για τον χειμαρρώδη λόγο και τον τρόπο που το μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διατύπωνε τις πολιτικές θέσεις της συλλογικότητας της. Κι αυτό το περιμέναμε έχοντας παρακολουθήσει προηγούμενες  τηλεοπτικές εμφανίσεις της.
Αυτό που πιθανόν εντυπωσίασε είναι να παρακολουθείς δυο αστούς δημοσιογράφους, τον Σταύρο Λυγερό και τον Νίκο Χατζηνικολάου να συμφωνούν με τον πυρήνα των απόψεων που διατύπωσε η Δ. Κουτσούμπα και να το παραδέχονται δημόσια.
Στο σχεδόν 10λεπτο βίντεο που παραθέτουμε μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά τις θέσεις του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Επικεντρώθηκαν στην άποψη ότι μετά την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου έχουμε την πλήρη κατάργηση της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας όπως την ξέραμε. Αιτιολόγησε ότι αυτό που γίνεται στην χώρα μας δεν είναι ούτε συνταγματικό ούτε αντισυνταγματικό αλλά κατασκευάζεται ένα παρασύνταγμα. Στην πραγματικότητα δημιουργείται ένα παρακράτος, συμπλήρωσε η ίδια, το οποίο δεν ελέγχει καμιά ελληνική κυβέρνηση. 
Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Σ. Λυγερός δήλωσε ότι συμφωνεί με την εκτίμηση της Δ. Κουτσούμπα προσθέτοντας: «Η αστική δημοκρατία έχει μείνει κέλυφος . Στην σημερινή εποχή έχουμε μετα-δημοκρατία, Δεν είναι δημοκρατία αυτό» είπε χαρακτηριστικά. 
Σε τέτοιες κρίσεις η δημοκρατία είναι πολυτέλεια για τον καπιταλισμό, υπογράμμισε το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την απρόσμενη παρέμβαση του Ν. Χατζηνικολάου σ’ αυτή την διατύπωση της Δ.Κ: «Με την εκτίμηση της κυρίας Κουτσούμπα, εγώ σαν υποστηρικτής της αστικής δημοκρατίας συμφωνώ», δήλωσε δημόσια ο παρουσιαστής της εκπομπής και μας … έστειλε αδιάβαστους …
Υ.Γ1: Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση ενός "ταρίφα" από το ακροατήριο της εκπομπής που χαρακτηρίζει "πουλημένους" και "Γερμανοτσολιάδες" τους αστούς πολιτικούς προτείνοντας ανυπακοή και ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Υ.Γ2: Η πολιτική ασυνέπεια και αλητεία μέσα από ένα βιντεάκι της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: