Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Στ.Χίος-Αλ.Κούγιας: ...μια ιδιαίτερη σχέση!

Πόσο σχέση, αλήθεια, μπορεί να έχουν δύο θέματα που παίζουν -το ένα μετά το άλλο- σε μια τηλεοπτική εκπομπή και πόσο διαφορετικά επιχειρείται να μας τα πλασάρει ο κ. Χίος, προκειμένου να δικαιολογήσει τα ...αδικαιολόγητα; Ειδικά, δε, όταν και στα δύο πρωταγωνιστής είναι το ίδιο πρόσωπο!
Το πρώτο θέμα είχε να κάνει με την προχθεσινή σύλληψη ενός μοντέλου και του συνοδού της για κατηγορίες περί ναρκωτικών. Απόλυτος σεβασμός στην κοπέλα-μοντέλο και τα στοιχεία της, παρουσίαση κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπιζε κλπ. Συνήγορος υπεράσπισής της ήταν ο ...γνωστός Αλέξης Κούγιας, με τον οποίο -όπως ο ίδιος ο Στέφανος Χίος ανέφερε- είχε μιλήσει την προηγούμενη ημέρα και, φυσικά, του έδωσε τα στοιχεία που επιθυμούσε... Φάτσα-κάρτα, όπως βλέπεται, η φωτό του Κούγια με την σχετική λεζάντα. Θα μας πείτε, βέβαια, ότι μπορεί να είχαν ετοιμάσει το "παγωμένο" πλάνο με την υπόσχεση του μεγαλοδικηγόρου ότι θα παρέμβει τηλεφωνικώς. Έλα, όμως, που "...άλλαι αι βουλαί του κυρίου ...Κούγια", αφού εκείνη την στιγμή ασχολιόταν με τις δικές του ..."πομπές".
Το δεύτερο θέμα, που ακολούθησε, είχε να κάνει με την κακοποίηση και τον βαρύ ξυλοδαρμό που κατήγγειλε ότι υπέστη από τον Κούγια η σύζυγός του! Εδώ, λοιπόν, η πλήρης υποκρισία και φαρισαϊσμός. "Αντιλαμβάνεστε κυρίες και κύριοι ότι, αν και το επιθυμούμε (!) δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματα των εμπλεκομένων". Με αυτή την επισήμανση (!) και με τον τίτλο "Ξύλο και μηνύσεις για μεγαλοδικηγόρο και τη σύζυγό του. Όλο το παρασκήνιο" (δεύτερη φωτό) παρουσίασε το θέμα ο κ. Χίος, γιατί από την μία πρέπει να το "πουλήσουμε" (αφού παίζει από το ξημέρωμα σε όλα τα κανάλια) από την άλλη πρέπει να κρατήσουμε και τις ισορροπίες μη τυχόν και θίξουμε αυτόν που μας δίνει στοιχεία, την "πηγή" μας δηλαδή. Έτσι, αποφασίζουμε και δεν προβάλουμε ούτε, καν, τις σχετικές δηλώσεις της που έχει κάνει on camera η κ. Εύη Βατίδου, κατηγορώντας τον σύζυγό της για κακοποίηση και βαρύ ξυλοδαρμό και αφού έχουν υποβληθεί και μυνήσεις! Πάλι καλά που δεν έβγαλε τηλεφωνική επικοινωνία τον κ. Κούγια, προκειμένου να υπερασπισθεί τον εαυτό του, χρησιμοποιώντας και τη σχετική φωτό από το άλλο θέμα!
Τι να πει κανείς; Ειδικά, δε, όταν προσπαθούν κάποιοι να επιχειρηματολογήσουν (χωρίς επιτυχία, βέβαια) νομίζοντας ότι οι τηλεθεατές είναι ...χαϊβάνια.
Δεν μας χ_ζεις ρε Χίο κι εσύ με τις διαπλοκές-καραγκιοζιλίκια σου...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αναρωτιέμαι ποιος ελέγχει τους τίτλους στο πρωϊνό του Star. Τόσο αγράμματοι πια;

mmexer είπε...

Και το 'χα πει εγώ!

Ο Χίος δεν είναι αυτός που ξέρουμε! Κάτι έχει πάθει...
Που ναι αυτός ο αδέκαστος Χίος που γνωρίσαμε; χαχαχαχα

Μήπως έχει κι αυτός δίδυμο αδελφό (μπρρρ) όπως τις ρεπόρτερ(;) του ΣΤΑΡ;