Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Ιδιαίτερη τιμή για το blog μας

Ιδιαίτερη μνεία στο blog μας κάνει στο τελευταίο τεύχος της η εφημερίδα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ, αναδημοσιεύοντας την τελευταία ανάρτησή μας που είχε τίτλο (ΚΟΚΟΡΙΚΟ)τσόντες και Lexus στον ιστό της ..."Αράχνης" και την ευχαριστούμε πολύ.
Όπως γράφει, απίστευτη αναστάτωση προκάλεσε στον Πειραιά (τόσο στον Δήμο, όσο και στους πολιτικούς κύκλους) η αποκάλυψη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας δεν πίστευε στα μάτια του, ενώ ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας "Κανάλι 1", Δημήτρης Βρόντος, δήλωσε: "Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε αναφορικά με το blog του κ. Κοκορίκου, πρέπει να παρατηρηθεί ότι ο κ. Κοκορίκος, γνωστός δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, επελέγει αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα τα προσόντα και την εμπειρία του. Είναι, εκ των πραγμάτων αδύνατο, για τον οποιονδήποτε να παρακολουθεί συνολικά τις δραστηριότητες των συνεργατών του, πολύ περισσότερο όταν αυτές πραγματοποιούνται μέσω του Internet που είναι από την φύση του αρρύθμιστο πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών. Κατά τα λοιπά, η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ζήτημα".
Στη συνέχεια, η εφημερίδα δημοσιεύει την άποψη του Αντώνη Κοκορίκου (που μπορείτε να την διαβάσετε και από το blog του εδώ). Όπως, όμως, επισημαίνει η εφημερίδα "Μεταφέρει αλλού τις ευθύνες και ξεχνάει ότι είναι μέλος συνδικαλιστικής δημοσιογραφικής παράταξης. Το αναφέρουμε αυτό, γιατί στο blog που έχει δημιουργήσει ο κ. Διευθυντής, δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά για τους απλήρωτους υπαλλήλους της ΔΗΡΑΠ. Αυτά για να ξεκαθαρίζονται οι ρόλοι και οι όποιες φιλανθρωπικές τάσεις που προσπαθεί να περάσει ο Κοκορίκος! Πότε κ. Κοκορίκο, διεκδικήσατε τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο ΚΑΝΑΛΙ 1; Πότε τους υπερασπιστήκατε; Και τέλος, σε ποια εθελοντική οργάνωση νέων του Πειραιά προσφέρετε τον μισθό σας κ. Διευθυντά;".
Κάνοντας κλικ στις φωτό των σελίδων μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: