Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Άγγελος Τσέκερης:Η προξενήτρα Μαξίμου και του "Αυριανιστή", Κουρή

Copy & Pastehttp://anemosantistasis.blogspot.gr
Στην φωτογραφία, ο γνωστός αρθρογράφος της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης, που μετά την κωλοτούμπα Τσίπρα, ανέλαβε διευθυντής στο Γραφείο Τύπου, του Μεγάρου Μαξίμου, και από τότε πέραν από τα ηλίθια non paper, που ωραιοποιούν το τρίτο μνημόνιο, παρατηρήθηκε μία, εκτός ορίων έξαρση του "Αυριανισμού" (που υπέβοσκε βέβαια, όλο το προηγούμενο εξάμηνο), με επιθέσεις του Αυριανιστή Κουρή (kontranews), αλλά και νέο-αυριανίστικων ιστοσελίδων που δήθεν κάλυπταν τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, έχουν γίνει στόχοι άθλιων επιθέσεων, με δήθεν αποκαλύψεις και στην περίπτωση της Ζωής, έφτασαν στο σημείο να γίνονται άθλιοι υπαινιγμοί για την προσωπική της ζωή.
Όλα αυτά, με τον Άγγελο Τσέκερη στο τιμόνι του Γραφείου Τύπου, του Μεγάρου Μαξίμου, του ανθρώπου που λίγο καιρό πριν, μέσω facebook (έχει σβήσει τώρα το προφίλ του), καλούσε τον Μανώλη Γλέζο "να σκάσει", ενοχλημένος από την κριτική που ασκούσε ο Μανώλης της καρδιάς μας, στις άθλιες υποχωρήσεις της κυβέρνησης Τσίπρα.
Μα θα πείτε...Από που και ως που, ο Άγγελος Τσέκερης, έχει σχέση με τον Κουρή;;
Οι σχέσεις των δύο, είναι παλιές, και όχι κάνα επτασφράγιστο μυστικό, αφού προ τριετίας, στο Kontra , του Κουρή, υπήρχε εκπομπή των δημοσιογράφων Χρήστου και Πουλακίδα, με αρχισυντάκτες τον Τσέκερη και τον Γιώργο Κυρίτση...
Έτσι, απλά οι παλαιές συνεργασίες αναθερμάνθηκαν, και το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω Τσέκερη, χρησιμοποιεί τον Κουρή για να πλήξει με βρώμικο τρόπο τους συντρόφους εντός ΣΥΡΙΖΑ, που δικαίως διαφωνούν με το Μνημόνιο! Το αριστερό ήθος μετακόμισε μόνιμα από το Μαξίμου και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: