Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Δημοσιογράφος, αξίες και δεοντολογίες...

Συνάδελφοι, σε αυτή την εκλογική διαδικασία δίνω έναν έντιμο αγώνα για να σας εκπροσωπήσω στο Β’βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, υπηρετώντας πρωτίστως τις αρχές και τις αξίες του επαγγέλματος.
Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στον Α’ γύρο (είτε με ψήφισαν, είτε όχι) και να καλέσω ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να το κάνουν με μεγαλύτερη προσέλευση στον Β’ γύρο, αύριο και μεθαύριο.
Οι εκλογές για την ανάδειξη Πειθαρχικών Συμβουλίων είναι της ίδιας, αν όχι και μεγαλύτερης αξίας σε σχέση με τα υπόλοιπα όργανα γιατί με την κρίση και τις αποφάσεις τους διαμορφώνουν την σημασία που θα έχει στο εξής η έννοια δημοσιογράφος. Το πρόσφατο παρελθόν, άλλωστε, το απέδειξε περίτρανα σε πολύ κρίσιμα γεγονότα για το λαό και τον τόπο και το πως αυτά προβλήθηκαν ή όχι.
Μήπως κάτι ανάλογο δεν γίνεται εδώ και δύο εβδομάδες με την "άκρα του τάφου σιωπή" που επιδεικνύεται από τα "ισχυρά" ιδιωτικά, αλλά και τα δημόσια ΜΜΕ με το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ; Ότι είναι κομμένη η επικουρική και σε λίγο τα φάρμακα (μέχρι νεωτέρας) για μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ μερίδα εργαζομένων; Αν αυτό είχε συμβεί σε άλλη κατηγορία εργαζομένων, δεν θα είχε γίνει πρώτο θέμα;
Στην κρίση σας...

Με σεβασμό στο Καταστατικό, τη Δεοντολογία και κυρίως προς τους αδύναμους συναδέλφους.
ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ
Υποψήφιος Β’βάθμιου Π.Σ. ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: