Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Όταν υπήρχε πρόταση για δάνειο από ΕΣΗΕΑ και η διοίκηση ΕΔΟΕΑΠ σφύριζε αδιάφορα…

Copy & Paste: http://www.typologies.gr
Το πρόβλημα του ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι σημερινό, έχει πλούσια προϊστορία και σαφείς συνδικαλιστικές ευθύνες. Όταν την προηγούμενη διετία ΔΣ του ασφαλιστικού ταμείου, η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΗΕΑ και Ενωμένων δημοσιογράφων στην ΕΣΗΕΑ- αφού ανέτρεψαν την εκλογή της Πόπης Χριστοδουλίδου στην προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ- άρχισε να ρευστοποιεί τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ, έγινε πρόταση για να δοθεί δάνειο από την ΕΣΗΕΑ και τις ενώσεις.
Ήταν στο τέλος 2015, αρχές του 2016 που το μέλος του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ Γιάννης Αγγέλης κατέθεσε μαζί με την Πόπη Χριστοδουλίδου πρόταση να χορηγήσουν έντοκο δάνειο οι συνδικαλιστικές ενώσεις μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και να προχωρήσουν αγωνιστικά για τη διεκδίκηση των χρωστούμενων από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ.
Οι δυο τους χαρακτηρίστηκαν “γραφικοί” από τους συνδικαλιστές του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ η οποία Αρνήθηκε ηχηρά οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση! Όσο για τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που είναι και σήμερα στη διοίκηση (Ε.Τάτσης, Ν.Κάρουτζος, Α.Σταθάτου, Π. Νεστορίδης), τους χλεύασαν και δεν έβαλαν καν την πρόταση σε συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο. Σήμερα οι ίδιοι καταγγέλλουν όσους δεν τους δίνουν αμέσως το δάνειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: