Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Εκλογές ΕΣΗΕΑ: Το τυράκι στη φάκα και πως να το αποφύγετε

Η συνάδελφος Ελένη Τράιου (Β'βάθμιο Π.Σ.) ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο fb το παρακάτω κείμενο για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες στην ΕΣΗΕΑ, με το οποίο συντάσσομαι απολύτως.
Λάμπρος Θ. Παπαξενάκης
υποψήφιος για το Β'βάθμιο Π.Σ.
της ΕΣΗΕΑ
 Το τυράκι στη φάκα και πως να το αποφύγετε
Με σκληρό πόκερ να παίζεται στα παρασκήνια για τον έλεγχο των ΜΜΕ και το παιχνίδι να γίνεται πιο σκληρό, στη μάχη για την κατάκτηση όσων περισσότερων εδρών στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, από αρεστούς των αφεντικών, καλούνται τα 6.000 περίπου μέλη της ένωσης, να ψηφίσουν, με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου και όχι των αφεντικών.
Σκληρή είναι και και η μάχη για τα πειθαρχικά συμβούλια, όπου συνήθως παίζεται το πρελούδιο πολλών έργων.
Στα είκοσι χρόνια της παρουσίας μου στην ένωση, δεν σκέφτηκα ποτέ το προσωπικό όφελος και υπερασπίστηκα την δεοντολογία, με πάθος.
Σήμερα, όσο ποτέ, η Ενωση κινδυνεύει να αλωθεί από κείνους που ζητούν την κατάργηση του Καταστατικού και του Κώδικα Δεοντολογίας, με απρόβλεπτες και τραγικές συνέπειες για την ύπαρξη της ίδιας της ΕΣΗΕΑ.
Και φυσικά, οι τελευταίες εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ, με απλήρωτους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, δεν είναι τίποτ´άλλο από ένα σκοτεινό σχέδιο, για να κατηγορηθούν μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ως υπεύθυνοι για την κατάρευση του ταμείου, ενώ η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, μπορούσε να αποτρέψει τις δραματικές εξελίξεις, από τα αποθεματικά που διαθέτει.
Παίζονται βρόμικα παιχνίδια και οφείλουμε να αντιταχθούμε για όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για να υπάρχει περίθαλψη για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Η ψήφος σου είναι η σφαίρα που ή θα αποτρέψει τον όλεθρο ή θα είναι χωρίς μπαρούτι.

Ψήφισε με γνώμονα το καλό του κλάδου, πολιτικά και συνδικαλιστικά.
Το φιλαράκι, ο συγχωριανός ή ο συνάδελφος του διπλανού γραφείου μπορεί να είναι η μοιραία επιλογή, αν αυτό είναι το μόνο κριτήριό σου.

Ραντεβού στις κάλπες στις 7 και 8 Ιουνίου

Για τα πειθαρχικά ψηφίζουμε και επαναληπτικά στις 14 και 15 του μήνα, απαραιτήτως.

•Είμαι υποψήφια για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: