Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠ

Copy & Pastehttp://iskra.gr
(Τετ. 28/10/15  - 16:17)
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤ. ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ
Δεκάδες μέλη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) με μια θαυμάσια αγωνιστική πρωτοβουλία τους, την οποία άξιζε να έχουνε αναλάβει τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας σε όλη την Ελλάδα, ανάρτησαν πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, που παρακολουθούσαν την παρέλαση για την 28η Οκτώβρη στον Πειραιά.
Το πανό της ''Λαϊκής Ενότητας'' ( ΛΑ.Ε) έγραφε με μεγάλα γράμματα το σύνθημα: ''O ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ''! Παραπλεύρως του πανό της Λαϊκής Ενότητας, αγωνιστές από την ''ΑΝΤΑΡΣΥΑ'' είχαν τοποθετήσει το δικό τους πανό με ανάλογο σύνθημα.
Στην εξέδρα των επισήμων παροίσταντο μεταξύ πολλών άλλων ο Θοδ. Δρίτσα Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και ο Δήμαρχος Πειραιά..., ενώ η εξέδρα και οι διαδηλωτές περιεβάλλοντο από πλήθος αστυνομικών με στολή και πολιτικά σε μια επιχείρηση ιδιαίτερης αστυνομοκρατίας.
Καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της πώλησης λιμανιού του Πειραιά και συνθήματα για την επικαιρότητα του ''ΟΧΙ'' του ελληνικού λαού, πράγμα που σήμερα μεταφράζεται σε ''ΟΧΙ'' στην νέα μνημονιακή πολιτική και οικονομική ''κατοχή'' της χώρας.
Μαζί με τους διαδηλωτές περευρίσκοντο στο πανό της ''ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ'' ο Παν. Λαφαζάνης επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και ο Στ. Λεουτσάκος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε, μαζί με πολλά στελέχηνέους και νέες της Λαϊκής Ενότητας του Πειραιά.
----000parel5-------parel2Ταυτόχρονα, με το τέλος της παρέλασης οι διαδηλωτές της ΛΑ.Ε και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέλαβαν το δρόμο στην πρόσοψη ακριβώς της εξέδρας των επισήμων εκφωνώντας συνθήματα,καταχειροκροτούμενοι από το πλήθος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: