Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Οργή στα social media για ανάρτηση υπαλλήλου της Γ. Γ. Ενημέρωσης για την Μάγδα Φύσσα: O γιος σου προκαλούσε, ουστ!

Copy & Paste: http://www.topontiki.gr
Οργή στα social media για ανάρτηση υπαλλήλου της Γ. Γ. Ενημέρωσης για την Μάγδα Φύσσα: O γιος σου προκαλούσε, ουστ! - MediaΣτο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με το ερώτημα της οριστικής παύσης, παραπέμφθηκε, μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο υπάλληλος της γ.γ. Ενημέρωσης, που καθύβρισε σε Facebook και Twitter τους γονείς του Παύλου Φύσσα.
Τι λέει η  ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:
«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.
Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης».
Τι έγραψε ο υπάλληλος:
Ο Πέτρος Κορμικιάρης σχολιάζοντας τη συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα.Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δέν τήν αφορούσε. Βρέ ούστ».
Πριν λίγες ημέρες είχε γράψει: «Γιατί οι αρμόδιοι εισαγγελείς δεν συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον πατέρα του Φύσσα μετά την ομολογία του για τις ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;»
Μάλιστα σε άλλη ανάρτησή του υποστηρίζει ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν... ατύχημα!
Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο Πέτρος Κορμικιάρης εργάζεται από το 1991 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Το αναφέρει και ο ίδιος στα στοιχεία στους λογαριασμούς του στο twitter αλλά και το Facebook. Στο Facebook μάλιστα αναφέρει ότι εργάζεται και στο σάιτ της Χρυσής Αυγής.
Στο σάιτ της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στις λίστες με τα ονόματα του προσωπικού, ο Πέτρος Κορμικιάρης αναφέρεται ως Προιστάμενος του Τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων και στο τμήμα Πολιτικής Άμυνας.
Αμέσως οι χρήστες των social media αντέδρασαν στην ανάρτηση με πλήθος σχολίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: