Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Σταματά την απεργία τα ξημερώματα της Παρασκευής η ΠΝΟ. Δεν συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Copy & Pastehttp://news.in.gr
Σταματά την απεργία τα ξημερώματα της Παρασκευής η ΠΝΟΑθήνα
Διακοπή της απεργίας τους στις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής αποφάσισαν οι ναυτεργάτες μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΠΝΟ.
Από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες.
Λόγω της τετραήμερης απεργίας των ναυτεργατών που κράτησε δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, έμειναν εγκλωβισμένοι στο λιμάνι της Λέσβου πάνω από 15.000 πρόσφυγες που ήταν έτοιμοι να φύγουν από το νησί.
Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας «εφιστά την προσοχή στην κυβέρνηση και ιδιαιτέρα στους αρμόδιους υπουργούς να προβούν στην άμεση υλοποίηση όσων -και έγγραφα σήμερα- δεσμεύτηκαν και να αφήσουν κατά μέρος τις ολιγωρίες και τα ευχολόγια των καλών προθέσεων».
«Σύσσωμος ο κλάδος των ναυτεργατών προειδοποιεί τους υπευθύνους ότι ο αγώνας σαφώς και δεν σταμάτησε. H απεργία μας, ναι μεν λήγει αύριο Παρασκευή στις 6 το πρωί, πλην όμως τα λάβαρα κυματίζουν και δεν υποστέλλονται. Τα προβλήματα είναι πολλά, είναι καυτά και ζητούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις» αναφέρει η ΠΝΟ.
Δηλώνει ότι αν δεν υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματα του κλάδου μέχρι τις 12 Νοεμβρίου -οπότε κατέρχεται σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας στην απεργία της ΓΣΕΕ-, θα κλιμακώσει περαιτέρω τις κινητοποιήσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: