Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

«Αντιδημοκρατική η διαγραφή μου», καταγγέλλει ο Παναγούλης

Copy & Pastehttp://tvxs.gr
«Αντιδημοκρατική» χαρακτηρίζει τη διαγραφή του ο, ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής Στάθης Παναγούλης καταγγέλλοντας προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι ο ίδιος έχει διαγράψει το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Με δήλωσή του ο Στάθης Παναγούλης, που διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινή απουσία του από την ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς στη Βουλή, αφήνει σκληρές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα και την «αυλή του Μαξίμου» όπως λέει χαρακτηριστικά.
Ολόκληρη η δήλωση του Στάθη Παναγούλη είναι η εξής:
«O τρόπος διαγραφής μου είναι αντιδημοκρατικός, αντίθετος με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης-ψήφου  του βουλευτή και αναρωτιέμαι αν λειτουργούν τα κομματικά όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ  ή μήπως έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπουρο.
Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν.
Προσωπικά δεν έκανα τίποτα άλλο, παρά να  υπερασπιστώ  το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Τσίπρας το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, διαγράφοντάς το δυστυχώς με τις πράξεις του.
Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου, μέσα και έξω από τη Βουλή,     υπερασπιζόμενος όλες εκείνες τις κατηγορίες των πολιτών, οι οποίοι  καθημερινά υφίστανται το μεθοδικό μαρτύριο της εξοντωτικής λιτότητας εις βάρος των πολλών, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να πλουτίζουν  ακόμη και εν μέσω κρίσης.
Είναι αυτονόητο, ότι θα στηρίξω νομοθετήματα (αν υπάρξουν) από την παρούσα κυβέρνηση στην κατεύθυνση των συμφερόντων του Λαού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: