Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Νέα επίθεση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατά Πανούση

Copy & Paste: http://www.thepressproject.gr
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκ νέου την απομάκρυνση του Γιάννη Πανούση από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καταγελώντας το χθεσινό όργιο καταστολής στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, τα όσα εκτυλίχθησαν εχθές θυμίζουν μέρες που νόμιζαν ότι είχαν περάσει και «παραπέμπουν σε επιστροφή στο δόγμα "Νόμος και Τάξη" της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά».
Συνεχίζουν να ζητούν την παραίτηση του Γιάννη Πανούση, καθώς δεν γίνεται να αποτελούν σάκο του μποξ οι νέες και οι νέοι, οι οποίοι πήραν πάνω τους την υπόθεση της ανατροπής των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:
Καταγγέλουμε το χθεσινό όργιο καταστολής ενάντια στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Χωρίς κανένα πρόσχημα, δυνάμεις των ΜΑΤ και Δίας κυνήγησαν το συγκεντρωμένο κόσμο έως το μετρό Συγγρού-Φιξ, ρίχνοντας χημικά εντός του σταθμού, χτυπώντας και προπηλακίζοντας κόσμο, προβαίνοντας σε ανθρωποκυνηγητό στα στενά.
Την ίδια ώρα, το κτίριο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων παρέμενε κλειστό με φοιτήτριες και φοιτητές εγκλωβισμένες/ους μέσα, ενώ αργότερα το βράδυ σημειώθηκαν τελείως αδικαιολόγητα αστυνομικά πογκρόμ στην περιοχή.
Πρόκειται για σκηνές τις οποίες θεωρούσαμε πως έχουμε αφήσει πίσω μας. Φαίνεται πως όχι. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δε θα επιτρέψουμε την επιστροφή στο δόγμα «Νόμος και Τάξη» της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά.
Συνεχίζουμε να απαιτούμε άμεση απομάκρυνση του αναπληρωτή Υπουργού Προ.Πο. Γιάννη Πανούση από την κυβέρνηση.
Δεν είναι δυνατόν για άλλη μια φορά, οι νέες και οι νέοι, οι οποίοι πήραν πάνω την υπόθεση της ανατροπής των μνημονιακών κυβερνήσεων, οι οποίοι έδωσαν τη μάχη για το μεγαλειώδες ΟΧΙ, οι οποίοι μέσα σε αντίξοες συνθήκες τεράστιας ανεργίας και απαξίωσης εξακολουθούν να ελπίζουν και να διαθέτουν τους εαυτούς τους στον αγώνα για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία, να γίνονται ο σάκος του μποξ και το εύκολο θύμα για την κρατική καταστολή.
Απαιτούμε να μην επαναληφθεί ξανά το χθεσινό όργιο καταστολής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: