Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μήνυμα προς τους διαφωνούντες από το Μαξίμου: Δεν είναι ανεκτή η μόνιμη αμφισβήτηση

Copy & Paste: http://www.koutipandoras.gr
Προειδοποιητικό μήνυμα στέλνει το Μαξίμου προς τους διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της δεύτερης ψηφοφορίας για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων την Τετάρτη, θέτοντας ως όριο τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τουλάχιστον 120 κυβερνητικούς βουλευτές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψει κυβερνητική κρίση, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και η συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού με άλλον πρωθυπουργό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Νίκος Παππάς, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών διαμηνύει πως το «ψυχολογικό όριο» για την κυβέρνηση είναι οι 120 θετικές ψήφοι στη διαδικασία που θα γίνει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

«Ο πρωθυπουργός είναι ο τελευταίος που θα επιλέξει τη διάσπαση, όμως η μόνιμη καταψήφιση ειναι ασύμβατη με την κοινή πορεία» λέει.
Το πολυνομοσχέδιο της Τετάρτης θεωρείται πιο «δύσβατο» από το προηγούμενο, αφού περιλαμβάνει πολύ δύσκολες ρυθμίσεις για θέματα όπως οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις και μεγάλη φορολόγηση για αγρότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: