Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

6ωρη στάση εργασίας για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017, ημέρα πραγματοποίησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ. Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες και οι διοικητικοί υπάλληλοι, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ παλεύουν για την αυτοτέλεια των Ταμείων και την εξασφάλιση πόρου, ο οποίος θα καταστήσει δυνατή τη βιωσιμότητά τους. Η ύπαρξη δημοσιογραφικών Ταμείων και ισχυρών δημοσιογραφικών Ενώσεων είναι απαραίτητος όρος για την ελευθερία της έκφρασης, τις ΣΣΕ και το δικαίωμα της κοινής γνώμης για έγκυρη ενημέρωση. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017, στο Ξενοδοχείο “ROYAL OLYMPIC”, αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ», Αθανασίου Διάκου 28 (Στύλοι του Ολυμπίου Διός) και ώρα 12 μ., για να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι απαιτούμε τη διάσωση του Οργανισμού και τη συνέχιση της λειτουργίας του. 
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: