Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ειδική άδεια από τη στάση εργασίας για τη μετάδοση των αγώνων των εθνικών μας ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

18.07.2017 10:51
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, αύριο Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017, στο Ξενοδοχείο “ROYAL OLYMPIC”, αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ», Αθανασίου Διάκου 28 (Στύλοι του Ολυμπίου Διός) και ώρα 12 μ., για να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι απαιτούμε τη διάσωση του Οργανισμού και τη συνέχιση της λειτουργίας του. 
Ύστερα από γραπτό αίτημα της ΕΡΤ, το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ παρέχει ειδική άδεια από τη στάση εργασίας στους συναδέλφους, που θα  μεταδώσουν από τη Βουδαπέστη τους αγώνες Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, στους οποίους συμμετέχουν οι εθνικές μας ομάδες.
Προϋπόθεση για την κατ΄ εξαίρεση μετάδοση είναι να αναγράφεται στις οθόνες και οι συνάδελφοι να εκφωνούν ότι «οι αγώνες μεταδίδονται με άδεια του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, που έχει κηρύξει 6ωρη στάση εργασίας με αίτημα τη στήριξη του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στον Τύπο ΕΔΟΕΑΠ». 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: