Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ψευτες - Αγγελιοσημο = 1 - 0

Copy & Paste: http://www.anapodos.com
Σεπ. 15, 2016
Συνεδριαζει αυτη την ωρα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για να αποφασισει , σε συνεργασια με την ΠΟΕΣΥ και τις αλλες Ενωσεις πως θα απαντησει στην προκλητικη καταργηση του Αγγελιοσημου απο την κυβερνηση. 
Στο σημερινο Μικτο Συμβουλιο ο Προεδρος της ΕΣΗΕΑ Σ. Νικολοπουλος ειπε οτι απεναντι μας πια εχουμε την κυβερνηση του Συριζα, ενω ο αντιπροεδρος Δ.Τσαλαπατης χαρακτηρισε την σημερινη εξελιξη  ως αναμενομενη , προσθετοντας οτι η κυβερνηση του Συριζα θελει να διαλυσει την ενημερωση , να φτωχοποιησει τους δημοσιογραφους και να δημιουργησει νεα τζακια πληρως ελεγχομενα.
Ο εκπροσωπος της Δημοσιογραφικης Συνεργασιας , εθεσε το θεμα σε αλλη βαση και προτεινε να ξεκινησει συζητηση εστω και τωρα για τα γενικοτερα προβληματα του κλαδου.
Η τεως προεδρος της ΕΣΗΕΑ  Μ.Αντωνιαδου  αναφερθηκε στον Γ. Παπανδρεου και στο πρωτο μνημονιο τονιζοντας οτι ο διαλογος δεν θα συνεχιζοταν επ απειρον.
Στη συνεχεια ο Κ.Ντελεζος αναφερθηκε στην προφητικη οπως την χαρακτηρισε , ομιλια του στη Θεσσαλονικη . ενω η Ποπη Χριστοδουλιδου ειπε οτι το Αγγελιοσημο πουληθηκε απο καποιους συνδικαλιστες που εχουν ονοματεπωνυμο.
Οι περισοτεροι απο τους εκπροσωπους των μεσων ενημερωσης απεφυγαν να τοποθετηθουν , αποδεικνιοντας για ακομα μια φορα το ποσο προβληματικο εινα να εισαι συνδικαλιστης σε τοσο δυσκολες συνθηκες.
Συμφωνα με πληροφοριες στη σημερινη συναντηση του Κατρουγκαλου με τις Ενωσεις ο υπουργος Εργασιας ισχυριστηκε ανερυθριαστα οτι ο ιδιος ποτε δεν μιλησε για παραταση. 
Στο ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ και οι ενωσεις στεκονται αμηχανες μπροστα στο διαφαινομενο μελλον των ταμειων αλλα και το δικο τους , αφου επι μηνες παραμυθιαζαν τα μελη τους οτι η κυβερνηση θα τους αφησει τελικα το Αγγελιοσημο , αρκει να ειναι ... καλα και υπακουα παιδια...
ΥΓ. Τελικα ποιος ειναι ο ψευτης ? ο Κατρουγκαλος ? ο Σαββιδης ? η και οι δυο ?
και τι ρολο εχει παιξει σε αυτη την ιστορια ο Δ. Στουμπος ?
Μεντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: