Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Εργαζόμενοι Mega: Οι πλουσιότεροι μέτοχοι και αφήσατε 500 εργαζόμενους απλήρωτους

Copy & Paste by  •  
megasinelefsi
Η εικόνα είναι απογοητευτική. Οι δημοσιογράφοι του Mega αφού προσπάθησαν να διατηρήσουν-σε αδιαφορία των μετόχων του- το κανάλι ζωντανό, άρχισαν σήμερα να μαζεύουν τα πράγματά τους από το κτήριο. Συνεργάτες της Ο.Τρέμη μπήκαν και μάζεψαν τα πράγματα της παρουσιάστριας, άλλοι δημοσιογράφοι έκαναν το ίδιο. Το κτίριο αρχίζει να αδειάζει. Οι εργαζόμενοι με νέο μήνυμα τους, αυτή τη φορά προς τους μετόχους, δείχνουν τους υπαίτιους. Τους τρεις πλουσιότερους μετόχους Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα και Ψυχάρη που άδειξαν “αδιαφορία και ολιγωρία”…
Κύριε Βαρδινογιάννη, Κύριε Μπόμπολα, Κύριε Ψυχάρη, ειλικρινά λυπούμαστε που είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε “ξεχάσει” 500 οικογένειες στην επιχείρησή σας, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες.Θα θέλαμε επίσης να σας θυμίσουμε ότι εμείς οι εργαζόμενοι σας συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και σοβαρότητα να στεκόμαστε δίπλα στην επιχείρησή σας. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια για το MEGA και για την εξέλιξή του μπορεί να είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς. Όμως είστε υποχρεωμένοι να θυμάστε ότι τους εργαζόμενους, οι επιχειρηματίες και οι εργοδότες τους πληρώνουν έστω και αν έχουν αποφασίσει να τερματίσουν τη λειτουργία μίας επιχείρησης. Ειδικά όταν πρόκειται για τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας, με πλούσια φιλανθρωπική δράση.
Δε ζητάμε ελεημοσύνη. Σας καλούμε να αναλογιστείτε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι απλά λογιστικά νούμερα. Θρηνούμε ήδη την απώλεια δύο συναδέλφων μας.
Η δική σας αδιαφορία και ολιγωρία σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου οδήγησε στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών μισθοδοσίας από τις τράπεζες.
Καλούμε τις τράπεζες να μη δείξουν την ίδια αναλγησία και αδιαφορία με τους μετόχους και να μεριμνήσουν ώστε να αποδεσμεύσουν μέρος των περισσοτέρων από 30 εκατομμύρια ευρώ που παραμένουν δεσμευμένα στους λογαριασμούς της εταιρείας, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ώστε να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις μας.
Αυτά τα χρήματα είναι αποτέλεσμα της αυταπάρνησης και της επαγγελματικότητας των εργαζομένων και μόνο.
Ακόμη και αν η κυβέρνηση έχει λόγους να τιμωρήσει την επιχείρηση, εσείς οι μέτοχοι τι έχετε εναντίον μας;
Είμαστε σε απόγνωση εξ αιτίας σας.
Σας καλούμε να προχωρήσετε στην εξόφληση των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεών μας. Η επιχείρηση είναι δική σας, οι ζωές δικές μας.

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια: