Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Με Κανέλλη ξεκίνησε, με Σαράφογλου τελειώνει...

Copy & Paste: http://zoornalistas.blogspot.gr
Με Λιάνα Κανέλλη ξεκίνησε, στις 20 Νοεμβρίου του 1989, μεΜαρία Σαράφογλου τελείωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς αυτό που παρουσίασε σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, η δημοσιογράφος ήταν -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο ενημερωτικό του σταθμού.
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του Mega  -μεταξύ  των οποίων και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας (ανεβάζουν στο fb και σχετικές φωτογραφίες από τα γραφεία τους), η οποία επιδόθηκε σήμερα. Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο -οποιοδήποτε δελτίο.Επίσχεση εργασίας, σημειωτέον, έχουν κάνει και οι τεχνικοί, η οποία αναμένεται.. κατά πληροφορίες να ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έγραψε: «Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι. Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: